Kapiram da je ovo najbolje mesto za sledeće pitanje:
Da li neko zna dobrog kožara u Beogradu? Imam jaknu u koju se uvukla vlaga i kojekakvi drugi mirisi i treba joj čišćenje/izvlačenje pomenutih mirisa.
šveđanke žene Bogom dane, one voze brze vozove, kamione, rade na mešalici, kipuju iz kamiona, rade na betonjerkama, jednom sam video žensko gradilište ali kuriozitet je da su sve na gradilištu kao da su ih vikinzi birali za sebe
kolega pa netreba meni zena koja ce da me bije ili to moze u najavi
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
NÜRBURGRING Porsche 911 SCRS snow drifting
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zanimljivo je pogledati a i pročitati. Ne tvrdim da je ono što je izneto u video klipu tačno (to važi i za novinarski članak) ali svako ima svoju glavu pa neka sam izvodi zaključke.
Бивши радник месаре Матијевић открива какве ужасе нам овај тровач продаје
Da bi se ispoštovala i druga strana:
http://mondo.rs/a871679/Info/Drustvo...avilnosti.html
Poslednja ispravka: skydrummer (3.2.2016. u 21:24)
Isto je i u drugim "mesarama".
Pre dve godine sam ispitivao neke betonske nosače na placu pored Matijevićeve proizvodnje delikatesa. Kako je to smrdelo, strašno.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
džaba brate pišeš i ti i ovi sa vaseljenske, ovaj narod je lud i njemu ništa ne dolazi do mozga, on je omadjijan i anesteziran i i dalje će da trči kod istog, u ideu i slične radnje da kupuje kereće kobasice i još štošta
evo da dodam kad sam poslednji put kupio pljeskavicu u idei nisam mogao da izvetrim sobu pola sata!!!! ljudi ono je strašno kako im meso miriše i nije meso žilavo je, vrv je neka koža samlevena
Poslednja ispravka: Милан Милановић (3.2.2016. u 21:47)
Hi
Nisu neke fotke (supruga slikala ) ali cene se vide.
Segedin.
10 000forinti =32.27 evra
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi