46 godina, ne izgleda loše, ja sam čuo da su četrdesete nove dvadesete
46 godina, ne izgleda loše, ja sam čuo da su četrdesete nove dvadesete
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ја се не бих бунио да спасeм једног оваквог старог десетак година са Немачког отпада
pre neki dan komšiji ižvrljali kuću partizan zabranjeni, onda došli ovi sa crvenim sprejem i prešarali taj natpis, sve po tuđoj kući !!!!
treba jednostavno zabraniti ta dva kluba
Ne bi se bunili ni mnogi majstori. Ovaj kod koga sam servisirao bivši auto kaže da su mu to najčešće mušterije
(Sorry, druže, morao sam )
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ne treba ih zabraniti, nije to problem. Odrastao sam u Zvezdia najbolji drugari su nam bili odbojkasi Partizana. Treba ovu bagru "navijaca" iz uprave oba kluba zatvoriti na vise godina gradnje koridora 11 kampom i lopatom.
Kad cujem kretene koji navijaju protiv nekog naseg kluba u međunarodnoj utakmici sve mi je jasno...
Seti se da je bilo puno onih koji su tvrdili da je Uros Misic nevin...
On kao vise voli Zvezdu od mene koji sam u tom klubu odrastao a on od Zvezde zna samo severni deo tribine...
Uzas
sad uoči derbija čoveku ižvrljaju kuću, tri kuće dalje isto kuća ižvrljana pre par godina, a kraj je lep, kuće su prelepe i očuvane, one stare što izlaze na ulicu kao u vojvodini
u celoj ulici nove bandere svaka je ižvrljana crnom pa crvenom bojom uključujući i saobraćajne znake, muka mi je od svega toga, kao da živim u getu
Bookmarks sajtovi