Зар им треба мајстор сем за велики сервис, а он се ради на 120 000км?
( Зашто sorry колега профо? Нема ту љутње, свако има неку своју филозофију о аутомобилима, исто као и о сатовима)
Зар им треба мајстор сем за велики сервис, а он се ради на 120 000км?
( Зашто sorry колега профо? Нема ту љутње, свако има неку своју филозофију о аутомобилима, исто као и о сатовима)
ovaj noviji i ajde nekako i da prođe ali šta reći za onaj stari iz recimo 2000 ili pasat iz 2000 ili neki bmw, mercedes od četiri hiljade evra, to je tek nabilo kilometražu, kad prođete iza da se otrujete od gasova
jako bih voleo da se nešto po pitanju ekologije uradi podhitno, pet minuta je do 12
^ A tvoj auto kao manje zagadjuje od gore pomenutih?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nije problem kilometraza kod automobila,vec (ne)odrzavanje od strane vlasnika.Ne moze auto da se "tera" dok ne crkne,kao sto vecina radi,a ni popravke nisu toliko skupe,jer su mnogi majstori spustili cene zbog konkurencije i nemastine.Sto se zagadjivanja okoline tice,kod nas se vozi svasta,bolje auto na dizel ili benzin,nego na baterije,jer sama proizvodnja tih baterija mnogo vise zagadjuje okolinu.Najbolje je preci na vodonik,ali onda bi se i svet promenio,ako me razumete.
Па овај са слике је 2005 годиште, што значи да је стар 11 година и за толико година минимум 300 000км, за врле Аријевце он је већ ауто за отпад, али уз редован велики сервис који се ради на 120 000км са њим не посећујеш мајстора баш тако често. Свако од нас, када су аутомобили у питању, размишља другачије, неко је више за девизу "ново је ново", док други више воле да изброје исту суму за полован ауто.
da da svako ima svoj stav, ja bih recimo uvek pre uzeo novi auto b segmenta valjda b, polo fijesta recimo nego polovan audi a6 sa 300.000km pravih na satu i star 11 godina, ne bih razmisljao ili recimo golfaća umesto a6 starog 8 godina i 200.000km na satu
ja sam mišljenja da ma kakvo da je održavanje, 300.000km su 300.000km, nisu nemački putevi od zlata, niti nemac ili "nemac" baš toliko pazi svoja kola kako mi mislimo
uz to tamo se roka mnogo više soli, ovi naši počeli kako sam čuo samo rizlu da gruvaju, da bi se bolje ugradili, so su drastično smanjili
Zabraniti??? Kako to mislis zabraniti????? To treba uhapsiti pa ih naterati da okrece kucu pa malo u zatvor!!!! Zamisli neko na nekoj lepoj novoj kuci napise Nole car,onda neki baksuz preskraba ti i napise Nadal car...trebalo bi i tako nesto zabraniti???
Zare nadji nekog takvog da kad ustedim i kupim ovako nesto )
Poslednja ispravka: RUS (28.2.2016. u 18:59)
next year at this time I'll be a millionaire
Da..ja polako vozim...a ja bi pre 525
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi