ja nisam u pravu jer projektujem bes na partizan i zvezdu, naravno da bi ti momci našli neki drugi način da kanališu svoj bes i negativni napon ali smrklo mi se to njihovo pfc zabranjeni brigate pravda za mišića i slično, celu srbiju prežvrljaše grbovima, pa ko da posle toga ostane racionalan
Danas video grafit:
U životu muškarca postoje dva perioda. Pre i posle prvog pregleda prostate.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
ne znam koliko bi neka tema o oružju bez slika bila u suprotnosti sa pravilnikom, je l ima interesenata da o tome pišemo :-)
Mislim da nema potrebe za tim. Ovo je ipak forum o satovima, oruzje zaista nema nikakve veze sa time.
Uvek podrzavam sve off topic teme, bile one o automobilima, upaljacima ili bilo cemu drugom, ali ovo mi zaista ne ide uz forum o satovima.
Poslednja ispravka: RUS (6.3.2016. u 21:48)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne znam kako je bilo u gradovima gde vi zivite, nesto malo sam i nacuo sa televizije, ali kod mene je juce bio haos od kisa. Jadni ljudi.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
kakvo je stanje kod tebe, gde ti zapravo živiš
ja sam imao 2014 poplavu, bila mi je voda u kući 14 dana, 1,80metara najviše, a kasnije sve manje
posle se mulj čistio i sušila se kuća bar godinu dana, nemam neki savet za poplavljene, jedino da sklanjate kola i stvari, ništa više ne možete da uradite od toga
Ja sam iz Novog Pazara. Josanica, Raska, sa Rogozne Trnavica... sve to prolazi kroz Pazar. Meni tesko da mogu nauditi te rijeke, malo sam na visini, ali jadni narod na par minuta od mene nize dole, unistila ih je kisa juce.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Evo malo lepote u svom ovom crnilu koja pruža nešto nade da nismo baš svi moralno totalno pukli.
Ovo sam slikao na putu Valjevo - Osečina.
Reč je o natpisu zalepljenom na vrata jedne usputne ,malo skrajnute,vodenice u kojoj često nema nikoga jer nema toliko posla da bi neko bio stalno prisutan.
Fora je u tome što u vodenici stoji razmereno brašno u pakovanjima od 1,2 i 5 kilograma kao i istaknuta cena brašna.
Pored brašna je otvorena kartonska kutija u kojoj se nalazi novac!
Vi ,onda, uzmete brašna koliko vam treba,i novac ostavite u kutiji.Naravno,ako imate krupniju novčanicu onda uzmete kusur iz kutije.
Vlasnik kaže da je broj krađa bukvalno zanemarljiv i da je naš narod pošten.
Često idem tim putem i znam da vodenica tako posluje već 15-20 godina.
Za vodeničara Dragana (od koga bi svi mogli nešto da naučimo)
Poslednja ispravka: VLADAN P (8.3.2016. u 17:00)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi