Plakao sam kao kisa. Prosto covek ni sam ne zna neciju velicinu dok se ne upokoji. Tek onda vidis sta je njegova zaostavstina...legenda
Plakao sam kao kisa. Prosto covek ni sam ne zna neciju velicinu dok se ne upokoji. Tek onda vidis sta je njegova zaostavstina...legenda
next year at this time I'll be a millionaire
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Danas me neki ćelavi baja sa lancem oko vrata debljine palca pitao gde sam kupio tako dobar Versaće sat. Moram pisati VE da menjaju logo.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Vrlo interesantna ideja i vrlo zanimljiva realizacija. Predlažem da pogledate.
Država nenadležnih.
Pogledajte: Labud spasen u Borči! (VIDEO) | Beograd | Novosti.rs
Drugari virtuelni,
treba da kupim ugradne elemente za kuhinju, pa me zanima da li neko od Vas ima iskustva sa markama za staklokeramicku plocu (Beko, Hansa), rerna (Beko, Hansa, Bosch), masina za pranje sudova (Beko, Gorenje), kombinovani frizider (Indesit, Beko, Gorenje). Planiram da mi boja ugradnih elemenata bude inox siva. Ako neko ima iskustva sa ovim ugradnim elementima voleo bih da mi prenese svoja iskustva i da neku preporuku...
Hvala.
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Ja imam gorenje ploču (ali indukcionu, što bih ti preporučio) i rernu, ali nisu sivi već crni. Za tri godine koliko ih koristim nemam pritužbi
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Mašina je bolja Bekova, rerna Bošova, frižider LG a ploču Boš ili gorenje
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi