Uz saučešće Makedoncima zbog izgubljenih života u sinoćnim poplavama voleo bih da se jave naši članovi iz Skoplja da vidimo jesu li dobro.
Uz saučešće Makedoncima zbog izgubljenih života u sinoćnim poplavama voleo bih da se jave naši članovi iz Skoplja da vidimo jesu li dobro.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Fudbal (i sport generalno) je u stanju u kakvom je pa su igra i rezultat takvi kakvi su. Ono što je impresivno jeste atmosfera na stadionu, koreografija, izbor pesme i natpis na severu.
Iz drugog ugla.
I ne znamo kakvu ljepotu imamo pred očima...
https://www.youtube.com/watch?v=WqSyk6qS-No
U pravu si Dukin.
Godinama sam dosta putovao po Srbiji, kako poslovno tako i za svoju dušu. Mnogi moji prijatelji nisu ni svesni koliko lepih mesta i krajolika u Srbiji ima. Isto tako sam putovao često i po inostranstvu gde me je uvek oduševljavalo to kako se tamo ljudi ophode prema svojoj okolini i turističkim atrakcijama koje poseduju. Sve je što se kaže pod konac.
Problem kod nas leži samo u tome što ne znamo da iskoristimo turističke potencijale koje imamo, a najviše što se nemarno odnosimo prema prirodi i kulturno istorijskom nasleđu.
Kada bi se po tom pitanju barem malo ugledali recimo na druge, ovo društvo bi apsolutno profitiralo od turizma.
Ostaje samo da se nadamo da će se nešto u budućnosti promeniti na bolje.
Gledao sam jedan prilog o lepotama Srbije. Nisam ni znao da ima takvih mesta. Nisam ja kriv kriva je drzava sto nema nekih emisija i edukacije ljudi.
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Prijatelji dragi, kad hoću nekome, sa strane, dočaram ljepotu Srbije predložim mu da pogeleda, bar, par serija "Selo gori a baba se češlja", "Moj rođak sa sela" ili neki od serijala "Zadnja pošta Srbija" ili nešto od Memedovića i sve mu bude jasno.
Putovao sam dosta po Evropi, divio se nekim predjelima koji su oni marketinški izreklamirali da ti pamet stane...a onda se vratim i doživim naše krajolike, ljepote i NAŠE LJUDE, SELJAKE, RADNIKE, PATRIOTE... i postavim sebi pitanje zar je moguće da mi cijenimo sve strane a nipodoštavamo naše!!!!!!
Juče sam slikao parking za invalide ispred prodavnice Tempo na Adi (Beograd).
Nije teško biti idiot.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bas su debili i ovako ima samo par parkinga za invalide,jos ovo da im urade,strasno.
Kakve veze ima koliko ima parkinga za invalide kada ce se prvi koji naidje a nije invalid tu parkirati.
Честитке и хвала!
Bookmarks sajtovi