Veberz sokole raskrci sanduce.
Veberz sokole raskrci sanduce.
ode npr jedna lepa tuna privatnoj bolnici, onako lagano ... zato valjda kazu zdravlje je najvece bogatstvo .. a tuna ce biti ona sreca sto se ceka
Da ne otvaram novu temu, zanima me koliko ste satova nosili avionom, pošto imam petnaest koje bi trebalo doneti sad kada pođem na odmor. Savet, iskustva ili nešto slično.
U pitanju su sve naravno sovjetski satovi, ništa spektakularno.
U Sremčici (južno predgrađe Beograda) već neko vreme egzistira Preduzetnički Razvojni Centar
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja najvise 3, 1 na ruci, 2 u koferu, al ne u onom za kabinu.
Ma ja sam nosio po sedam komada. Da. Zato što sam mesecima na terenu. Jedan na ruku. Tri u kofer. Tri u torbu za laptop.
Ja,eto, jednostavno ne znam šta ovakvoj primitivnoj maloletničkoj stoci uraditi? Osoba sa takvim stavovima ne bi trebalo da živi...bar ne među ljudima
Dnevni list Danas | Društvo
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane,nije svet mesto za svakoga,ali i romi umeju da budu bezobrazni,uverio sam se u to.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ne razumem tvoj post.
Pokušaj nalaženja opravdanja za maloletne maloumnike (i odgovornih za njihovo vaspitanje) ili usputna konstatacija nevezana za postavljeni prilog?
Mislim,razni ljudi ,bez obzira na boju i naciju, ''umeju'' da budu bezobrazni ali kakve to ima veze sa grupom debila koja bije jednog dečka sa tako rasističkom motivacijom?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi