Natpis na Niškom keju
Natpis na Niškom keju
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nadležni, nenadležni bestidnici.
Томислав није дочекао струју | Репортаже | Novosti.rs
Čavić, Ivana Španović... niz se nastavlja.
Onog trenutka kada neki američki sportista ostane bez medalje zbog razloga koji je ostavio Ivanu bez medalje, tog trenutka Zemlja će se prestati okretati oko Sunca.
http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D...u-pretpostavki
ЛЕГЕНДАРНИ ЏОНСОН УЗ ШПАНОВИЋЕВУ: Толико новца и технологије, а папир је прикачен зихенадлом | Фудбал | Novosti.rs
http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D...B0%D1%99%D0%B5
Na zapadu nista novo...
Ne znam gde ovo da pitam pa cu ovde... Je l nije glupo da zovem Sense da ih pitam za popust? Sigurno bih porucio SKX007 i Nighthawk... Porucio bih ta dva grala jos danas a mozda cak i SNZG13 uz ta dva ali prioritet je imao novi telefon koji stize u utorak (V20) tako da cu to za nekih 10-15 dana... Je l nije glupo da ih zovem da pitam za popust ako bih porucio 2-3 sata odjednom i koliki popust bih mogao da ocekujem? Ponavljam, sigurno bih porucio SKX007 i Nighthawk. SNZG13 ili zajedno sa njima odmah ili malo kasnije.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nije glupo da pitas za popust, a narocito nije glupo ako mislis naruciti vise satova. Meni su svojevremeno dali popust na Skx007 . Zaboravio sam koliki je bio popust ali bio je bar 1000 din.
Kljucno je da pitas kulturno a ne nabusito jer kada sam pricao sa njima receno mi je da ima i onih koji traze popust recenicom :Ja dajem 30-40 pa i 50% manje od istaknute cene a vi kako hocete. Taj naredbodavan ton uz nerealna ocekivanja tesko vodi pozitivnom resenju.
Poslednja ispravka: skydrummer (13.8.2017. u 13:24)
Kada bih tako pricao sa ljudima mislim da bih se ubio od sramote... E, vazi. Hvala ti, Sky. Pitacu... A SNZG13 zavisi od toga da li ce moji da me izbace iz kuce ako odjednom porucim 3 sata. Jedan od ta 3 cu pokloniti ocu.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Sluzimo narodu!
PS- Nece te izbaciti, samo se cvrsto drzi za kvaku.
Poslednja ispravka: skydrummer (13.8.2017. u 13:32)
Hoće oni da izađu u susret generalno, pitaj
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Preminuo Džeri Luis
RTS :: Preminuo „kralj komedije“ Džeri Luis
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi