Apsolutni pobednik.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Apsolutni pobednik.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Slava mu i hvala za sve.
-----------------------------------------------------------------------------------
PS. Definitivno treba otvoriti temu IN MEMORIAM za ovakve stvari. Po mom mišljenju neprimereno je ovakve objave postavljati u temi koja se zove Off topic chat zez soba. Nije ovo Zagore tebi upućeno, postavljao sam i ja ovakve objave u ovoj temi kada nema odgovarajuće ali to bi trebalo da se promeni. Nije valjda da ovo jedino meni bode oči.
Хвала на освојеном сребру, на ономе што сте до сада оcвојили и на ономе што ћете тек освојити.
Molim ako neko moze da me uputi na temu gde je pre neki dan okacen link za poređenje mehanizama ETA originala Seagull i Peacock klonova. Ne mogu da nađem nikako.
Hvala
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
To! Hvala
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Od 0 do 100 km/h za manje od 1s
<strong>
ZAJEDNO SMO SKUPA!
�vajcarac se izvinio �eleznici u kojoj se "�vercovao" pre 50 god. - Vesti - �ivot - B92.net
eto zašto je švajcarska najbolja zemlja na svetu
naša država nikad neće biti napredna dok se naš narod ponaša prema njoj kao da je ona tuđa (čitaj kao da su ovde turci i dalje gazde)
EDIT: inače se sećam slučaja kad je naš čovek u Švedskoj pre nekoliko godina ubijao na jezeru ribu strujom i uhvate ga Šveđani i nisu ga uhapsili nego su ga poslali kod psihijatra jer im nije bilo jasno zašto, čovek nije krivično odgovarao
Poslednja ispravka: Милан Милановић (30.9.2017. u 22:15)
Bookmarks sajtovi