Није лако избројати све освојене медаље овог лета. Србија је дефинитивно земља спорта.
Одбојкашице Србије шампионке Европе.
ХВАЛА!
РТС :: Одбојкашице Србије шампионке Европе
Није лако избројати све освојене медаље овог лета. Србија је дефинитивно земља спорта.
Одбојкашице Србије шампионке Европе.
ХВАЛА!
РТС :: Одбојкашице Србије шампионке Европе
danas bio na pijacu u smederevskoj palanci, ona važi možda i za najveću u srbiji i održava se jednom mesečno, ja sam očekivao gomilu seiko poluštopera, ppponeo brdo para, međutim zatekao sam nešto o čemu ne bih pisao, postaviću par fotografija na osnovu kojih vam ostavlajm da sami prosudite da li vredi ići na ovu pijacu i rizikovati da dobijete koleru
Bibo mislio sam o tebi dok sam bio tamo, otišao sam sa stricem i nisam ja vozio, on je nešto hteo da kupi i bio sam sat vremena, inače palanku poznajem jako dobro, kao i sve okolne gradove, bukvalno u ulicu i veoma mi se sviđa, ovaj da kažem poziv za viđenje
elem reci mi da li si ti nabavljao neke vredne satove sa ovog mesta
Vladane, nemam iskustva sa ovim lutkama, nisam ih "zlo(upotrebljavao)" nikad :-)
nisam pitao tipa za cenu i bilo mi je krivo što nisam, a ako bolje pogledate, videćete da joj je kosu vezao za drvo (očigledni sado-mazohista hahah)
Poslednja ispravka: Милан Милановић (15.10.2017. u 20:55)
Drugom prilikom se vidimo kolega
Sto se tice nabavke satova sa pomenutog mesto, ne,nisam nista vredno paznje video.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne znam gde drugde da stavim ovo obaveštenje.
Ako ima zainteresovanih za gomilu knjiga (enciklopedije, socioloske knjige...) vecinom na ruskom, nek se javi. Moji su sređivali dedinu kuću, ostalo za njim čudo knjiga koje nimo od nas nikada neće otvoriti. Dosta smo podelili raznim bibliotekama, udruženjima i sl.. Ovo sto je ostalo neće niko, a nama je žao da bacimo. Ćak smo i preprodavcima nudiki, neće ni da ih uzmu, kažu da se ne isplati troška transporta. A sve su, u takoreći, "mint" stanju.
Ako ima zainteresovanih, uslikaću šta je ostalo pa se dogovaramo za dalje.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Od ovoga me jeza hvatahttps://youtu.be/S5t6K9iwcdw
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Vidi ga Skydrummer, mudro cuti u cosku i vuce konce iz senke kao pravi CEO i udara François vaspitne ako ovaj krene da laprda mnogo
Sent from my E6653 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi