Dolazi nam sarmagedon
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Bila je jos jedna zaplena na Horgosu...
(FOTO) AKCIJA NA HORGOŠU: Rekao srpskim carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer i iznenadili se! Zaplenjeni SKUPOCENI SATOVI! | Crna Hronika | Kurir
...razmisljam nesto, kako carinicima dokazati da su satovi licna svojina a ne za sverc?...Primer ovog sa Horgosa, jedan na ruci i 2 u torbi, ja sam tako nosio 3 sata na more u Crnu Goru, sta da su me pretresali, nemaju neku vrijednost ali sta uraditi ako se nakaci neki blesavi carinik pa pocne zaebavati?
Ako je roba skupa, onda se prijavi na izlasku iz zemlje i nema nikakvih problema. Ovaj je očigledno nešto mutio jer satove nije prijavio na izlasku iz EU, ali ni našem cariniku. Nije u pitanju nekoliko poklona za rodbinu, već čist šverc koji se vidi iz aviona.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Свима који данас славе славу, срећна слава.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Počinje prskanje voća. Treba se podsetiti.
Ne prskajte voće u toku cvetanja.
Sa FB stranice Crno-beli Beograd
Bioskop "Beograd" sredinom šezdesetih. U prvom planu se vidi sat koji je decenijama visio iznad časovničarske radnje a koji je umesto brojčanika imao ispisano ime prvobitnog vlasnika Riste Protića...
Fotografija Baneta Đorđevica
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mala zanimljivost-
U ovom trenutku na Forumu je prisutno 18 članova (gostiju 244).
Od tih 18 članova njih 15 je u komunikaciji preko privatnih poruka.
Ovo nešto govori a ja nisam siguran šta !?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi