Festival meda u Novom Sadu od 21.-23.9. 2018.
24. FESTIVAL MEDA 2018 – IZMENA DATUMA | Društvo pčelara "Jovan Živanović" Novi Sad
Festival meda u Novom Sadu od 21.-23.9. 2018.
24. FESTIVAL MEDA 2018 – IZMENA DATUMA | Društvo pčelara "Jovan Živanović" Novi Sad
https://youtu.be/h0_06_qFBS0
Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Одбојкашице Србије освојиле су светско злато у Јапану.
Свака част и хвала!
СРПКИЊЕ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ: Одбојкашице незаборавном победом над Италијом освојиле историјско злато на СП у Јапану! (ФОТО+ВИДЕО) | Остали спо
Doticni je Jim Reed ,tehnicki direktor Red Bull Air Race-a,nosio je ranije ana-digi Hamilton,mozda je i ovo neki?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Izuzetan navijac
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlican primerak vrhunskog svajcarskog brenda moze biti vas za samo 500 dinara!!!
Iz ponudjenih slika se zaista moze zakljuciti samo stopostotna autenticnost i originalnost
https://www.limundo.com/kupovina/Kol...-DIN-/70620461
Sada me je jedna TV emisija podsjetila na drugara iz trećeg razreda osnovne.. Taj dečko često je na najlakša pitanja odgovarao čudno, atipično:
- Koji mjesec u godini ima 28 dana?
- Svi - rekao bi Ivan.
- Hajde Ivane, ne blesavi se - namrštio bi se profesor. Znaš li ti koliko su dva i dva?
- Dvadesetidva - odgovorio bi Ivan s pogledom između lukavog i normalnog.
Koliko se sjećam, većina u razredu je mislila da je Ivan otkačen, čak pomalo i glup.Profesor se vidno ljutio.
Kasnije, kada sam postao tv dopisnik iz New Yorka, pitao sam jednog američkog nastavnika kako bi on reagirao na Ivanove odgovore..
- Pustio bih da odgovara. A u fus noti uz ocjenu dopisao bih "posebno inovativan, uputiti ga da kombinira rutinske odgovore s urođenom inventivnošću".
Ivan je završio u Americi i kada smo se čuli, 1980-te, već je bio profesor na Institutu za nuklearnu fiziku u Kaliforniji.
Kod nas je inventivnost u školi bila opasna pojava. U najmanju ruku riskirao si pogrdan nadimak koji bi te pratio cijeloga života.
Zato se za svaki slučaj većina drži štreberskog pristupa. Da se slučajno ne "provali".
Mnogi tako nastave kroz život.
Goran Milić
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Bookmarks sajtovi