Kappa trenerka, upasana. Diesel (ili Replay kod bogatijih) farmerice. Kaiš gromobran. Air max 2. To je u mojoj školibila uniforma. I naravno frizura - tarzanka
Kappa trenerka, upasana. Diesel (ili Replay kod bogatijih) farmerice. Kaiš gromobran. Air max 2. To je u mojoj školibila uniforma. I naravno frizura - tarzanka
Ja bre nosio utoku zapasanu da se vidi.
Omega rules !!!
Ja sam bio u klanu padavičara . Više mi se sviđala vijetnamka, karirana košulja i jna cokule
Mada, u Šapcu, tamo sam išao u školu, svi su nosili vijetnamke. I dizelaši i padavičari
Sent from my SM-X700 using Tapatalk
U osnovnoj sam nosio vojničke čizme od JNA,borbeni ranac za školu i kożnu pilotsku jaknu takođe od rv pvo.
Omega rules !!!
E ta pilotska mi bila san. Imao ujak, kao oficir mogao da kupi
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Moj otac je rezervni vojni starešina inače je bio primljen na pilotsku akademiju,ali nikad nije otišao,tako da je on meni kupovao i jaknu i onaj pilotski znak,koji sam ja posle stavio na rukav jakne,a drugi na beretku.
Omega rules !!!
Jesi je palio upaljačem? To je nama bio znak da je original, ako ne gori .
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
I probali smo i da presečemo popreko rukav nożem,jer je bila priča da je tako tkana vijetnamka,da ne moźe da se pokida,ha,ha,ha.pa ja još imao neku iz Nemačke dobio sa američkog vojnog otpada,imala je rupu od metka,e to je bio glavni znak da je original,ha,ha,ha. Ja dan danas imam combat,tzv.spit fire,frajerka,... Alfa,originalna.
Poslednja ispravka: don Alberto (17.11.2022. u 15:14)
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi