Čvorović.
Omega rules !!!
Kolege,
danas je meni 10. godina na ovom forumu, i hoću ovim putem da Vam se zahvalim na druženju!
A gledam kako su mi se kolekcija i ukus menjali vremenom, a shodno stečenom znanju i iskustvu .
Sve počelo nekakvim modnim satovima (Lotus i Festina hronografi), preko prvog mehaničkog Orient Blue Mako sata, svega i svačeg izmedju, pa potom prvog "ozbiljnijeg" sata Tutime Flieger F2 Chronograf, a zatim su se ređali Omega Speedmaster TinTin i Racing Chrono, pravi tenk Sinn U!000B, razni Brajtlinzi i Tudori do sadašnjih Grand Seiko Snowflake-a i Zenith-a Defy Classic Skeleton-a.
Sa željom za još mnogo zajedničkih godina na ovom mestu, ostajte uzdravlju!
Poslednja ispravka: mizzy (6.2.2023. u 14:15)
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
@mizzy da smo u socijalističkom preduzeću bio bi sat sa posvetom, ovako, samo 🍻
Blago tebi, ti mozes nazdraviti
Sent from my iPhone using Tapatalk
I meni ce za mesec i par dana biti 10 godina na forumu.Ne mogu da nadjem, kad je forum poceo sa radom.
Da li vam se ikada desilo da odustanete od kupovine zbog jedne sitnice.Danas sam isao da kupim Tudor BB, presao 250km, uzeo ga u ruku i sto sam ga vise gledao sve vise i vise mi je smetala kazaljka koja pokazuje sate.Iz nekog razloga mi se ne svidja ono zadebljanje na kraju.Izvinio sam se coveku i otisao.
Da, mislim da je normalno...koliko normalno moze da bude to sto radimo sa satovima. Opsesivni smo oko sitnica i detalja i jedan pogresan detalj moze da nam skroz ogadi sat koji nam se inace svidja.
Mada je cudno da nisi primetio to pre, snowflake kazaljke su zastitni znak BB modela.
Bookmarks sajtovi