Na kojoj televiziji pratite,ako pratite,F1 ove sezone. Ovo je sramota sta nam rade. Bitno je da se tenis spomene u svakom dnevniku i svim vestima...
Na kojoj televiziji pratite,ako pratite,F1 ove sezone. Ovo je sramota sta nam rade. Bitno je da se tenis spomene u svakom dnevniku i svim vestima...
Pa naravno da se spominje kad smo nacija tenisera.... ove godine.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa, bolje da smo nacija tenisera ove godine, bar imamo nekog osnova/povoda/razloga... Nego što smo nacija fudbalera godinama, bez ikakvog osnova.
Eeeee.... nećeš čuti od mene da se žalim na ovu izjavu...
...ali da su preterali sa tenisom, preterali su.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
"Trt Milojka"
Osim Novaka Djokovica i Tate Djokovica...pardon,obrnutim redom treba,voleo bih cuti i treci razlog zbog kojeg smo teniserska nacija... Tipsarevic?
Nema spanske lige, Italijanske,nema Bundes lige,F1,wrc-a, moto trka...a za sve se nekada nalazilo sredstava i bez ove nametnute tv pretplate :/
ja sam za gladovanje...nema na druge...
next year at this time I'll be a millionaire
Razumem da se neko žali da nečega ima malo (fudbala), al da se žalite da nečega ima previše, to mi nije jasno. Promeniš kanal pa gledaš nešto drugo. Ja ne pratim fudbal, pa neću da idem okolo da kukam što ga 3 arene i 2 sportkluba (ili koji već kanali) nonstop prenose. Kad odem kod mojih, ćale gleda 3 utakmice istovremeno, još malo pa će ko Uncle Albert u Mućkama, da stavi sebi 2 TV-a, ukočio mu se palac od šaltanja kanala.
He, he, i u off topic sobi ste otisli u off topic od off topica
Nego da odgovorim na pitanje 23jewels-a - ja od sportova jedino (ili skoro jedino) pratim F1, tako da sam, iako ga ni jedna TV stanica ne prenosi, morao da se snadjem.
Koristim par sajtova (linkove cu ti poslati na PP) koji nude linkove ka stream-ovima raznih prenosa i, naravno, imaju F1. Posebno preporucujem BBC stream zbog odlicnog kvaliteta videa i jos boljih komentatora (sve detalje vide, sjajno komentarisu).
No time to lose
Jos 5 dana...
I ja Vlado pratim samo F1,nista drugo, vec petnaest godina me nista drugo ne zanima. A ova nasa Smrdija nema para za prenose jel svaka susa ovde gleda samo Farme,Stale, Dvorove Bracu i sestre. Da nema tih linkova sa stremingom tacno bih odlepio. Takodje preporucujem Brundle i kompaniju sa BBCa
Bookmarks sajtovi