Slikacu vam ja moj prelepo ukraseni mehanizam kad dodjem kuci pa prosudite sami nije nikakav problem.
Slikao bi i sada ali ne mogu jer mi je trenutno na ruci mocni IWC Top Gun...
Slikacu vam ja moj prelepo ukraseni mehanizam kad dodjem kuci pa prosudite sami nije nikakav problem.
Slikao bi i sada ali ne mogu jer mi je trenutno na ruci mocni IWC Top Gun...
Slikaj
jbte ovo je idealno za mene...39mm, 2300e samo!!
Chopard Mille Miglia Titanium Black Rubber Chronograph Mens Wa... for sale: $�3,367 - from a Trusted Seller on Chrono24
^ unutra je drugi mehanizam, 2894..... cini mi se....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
moguce, na chopardovom sajtu ni nema model od 39mm...mislim nema nista od kupovine ovoga, samo sam se eto odusevio na sekund sledeci sat koji kupujem je sa manufakturnim mehanizmom i druge nema
nisam slikao mehanizam ali sam isao kod par ljudi na proveru jer mi se cinilo da pojedini su posumljali u originalnost sata...
sto se tice ukrasenosti unutra pitase me da li treba neki dijamant da ovako lep sat bude ukraseniji...toliko o tome...
slike mehanizma necu da stavljam jer nikome to nisam trazio jedino ako je sam on to uradio...ali sam slikao slike rakete dede mog kojeg sam ostavio da se sredjuje i da i ja postanem u onom dobrom drustvu Rusa...VLDANE ZAGRLI ME
a shopard posto sam bio kod generelnog uvoznika isto na proveru sam slikao i opet moram da postavim slike...ali to cu u mojoj kolekciji..
tako da drugari,nedrugari,dusebriznici....sat je po recima ljudi a i mene samog prelep i dovoljno *ukrasen*
next year at this time I'll be a millionaire
ma dobro milane, sigurno je da ima i takvih ali mislim da nije bilo previse zlonamernih komentara, neki su samo zeleli da vide mehanizam i to je to...nego reci mi jel taj tvoj 42 ili 44mm?
42,5
nije trebalo da bude uopste zlonamernih komentara,slika gde se vidi meganizam je u stvari slika druge strane kaisa da docaram tu crvenu boju..a oni gledaju mehanizam...hahah strasno slikano sa 30 cm mobilnim telefonom....
mehanizam moze da se nadje na googlu posto je dokazano osim sto nisam doneo papir i videti kako izgleda....
Milose nemoj da komantarises kakvih je komentara bilo,nisi video i procitao sve...
Milanov sat je precnika 42,5 mm
Edit - pretekao me Milan...
Milane lep ti sat mnoogo,sad bar znas da je original
Moracu i ja moj da odnesem na proveru,mozda su mi ovi iz Maestra uvalili nesto :p
Poslednja ispravka: Marko 5 (28.4.2011. u 20:45)
Bookmarks sajtovi