Auuuu..... Milane bas se primas.....
Ja sam hteo fotku mehanizma ali nema brige i bez nje, licno ne sumnjam u originalnost,
pozdrav
Auuuu..... Milane bas se primas.....
Ja sam hteo fotku mehanizma ali nema brige i bez nje, licno ne sumnjam u originalnost,
pozdrav
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
mozda nisam video sve...ali video sve u temi "koji sat nosite danas" sam dok tema nije otisla pod kljuc... ma sledeci je sub celik-zlato 116613 ili 16613 sve jedno, to je SIGURNO. koji sat pored njega ima toliku tradiciju, prepoznatljivost, brend, eleganicju, in-house masinu i da nije veci od 40mm, ni jedaaan
Da li neko gleda film na prvom? Bila je reklama za jedan lep JLC ali ne videh koji je tacno model, pa ako je neko prepoznao neka napise.
Novak Djokovic - Ultimativni car univerzuma!
Svaka cast,ne znam sta reci na sve ovo sto on radi ove godine...
^
VAISTINU!
Stvarno mu svaka cast!
- Korisnik milan zmaj je iskoristio prostor za čuvanje ličnih poruka tako da neće primati nove poruke dok ne očisti malo prostora.
- ajde brisi te poruke vec
sta je sa forumom danas...niko nista ne pise...
pa pisi ti malo ispaljivacu )))
jooj danas imam neki test sto me to nerviiraaaa
next year at this time I'll be a millionaire
^ ma polozices.
Pssstttt..... ako test krene lose ponudi onaj ruski zenith i prolazis.... Svi vole Ruse
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi