Pun pogodak za AP,jos samo da potpisu ili ozvanice,Nole je pravi smeker koji i treba da nosi jedan AP ili vise njih svejedno.
Stvarno je odlican, bas mi drago da je pobedio i u Rimu!
Nećete verovati šta trenutno radim...PRAVIM SAT (kartonski, sinu za školu)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hocemo slike
Veruj da nećete
ZAJEDNO SMO SKUPA!
POOOMOC!!! nadam se da sam privukao paznju...
Saborci forumasi da li je neko upucen ou zakon o potrosacima (ovaj novi)
,zanima me da li imam ja pravo da vratim neki tehnicki proizvod i ako on dobro radi(radi se o tome da sam kupio aparat za brijanje i ne svidja mi se kako radi) e sad postoji li ta opcija da vratim nesto zato sto mi se ne svidja? od dana kupovine proteklo je 5 dana imam kompletno pakovanje...
zanimaju me vasi predlozi i misljenja neko je sigurno proucavao zakon (ja ga upravo citam ali nikako ne nalazim ono sto mi treba) pomozite braco
Ali, to ne znači, kako su mnogi potrošači poverovali, da vam zakon omogućava da cipele vratite u roku od šest meseci samo zato što vam se ne sviđaju ili vas žuljaju, a da za uzvrat dobijete nazad svoj novac. U navedenom slučaju sve zavisi od dobre volje trgovca da li će vam izaći u susret i postarati se da od vas napravi vernu mušteriju.
Vesti online / Vesti / Tema dana / Novi zakon o zaštiti potrošača - na papiru obećanja, u praksi po starom
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi