dragone ...sta te muci...neki japanac
dragone ...sta te muci...neki japanac
Ma za Japanca bi mi bilo lako. Muči me mali Filipinac.
A inače da, sat je Japanac, šta drugo može biti.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa znas da su Svajcarci najbolji...
ali Svajcarca
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (28.11.2010. u 18:21)
Možda jesu, možda nisu... ali kada pomislim da je sat sklopila neka mlada Japanka... odmah od uveta do uveta osmeh na licu.
Nego, hoćeš li ti da menjaš taj nejaki IWC za pravog MONSTERA ili nećeš?
Sve tvoje bankarke ima odmah da te spopadnu kada vide pravi sat.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Moram da kazem da Barcelona ubiVa kako igra fudbal...
Ono sto sam sinoc gledao je savrsenstvo,tako sitan vez nisam ni na goblenima video...
Mocni Murinjo, jao kako mi je drago zbog njega!
Murinjo, hmm. Stručnjak, ali onoliko ga dizati u visine.
oce covek da mi uvali ovog monstruma i to ti je
Yep, it's official.
Mi ne postojimo.
Neverovatan je broj sajtova gde nema Srbije... Nekako falimo tamo izmedju Senegala i Seychellesa .
Mislim da smo toliko puta menjali ime, da su na kraju odustali od nas
BTW - dragone - pogledaj da nas nema pod R - Republic of Serbia (tako je recimo na Hamiltonovom sajtu)
No time to lose
Ma nemaju nas zavedene ni kao staru Yugu, što je najstrašnije i najtužnije u celoj priči.
Isprobao sam sve kombinacije koje su mi pale na pamet, ništa. Čak sam počeo da sumnjam u priču prodavca pa sam sam otišao na sajt pošte i pregledao listovane zemlje, NEMA NAS. Čak ni njihova kancelarija FedEx-a nas nema zavedene.
Ne znam da li da ga pitam da pošalje za Mađarsku, pošto njih imaju pa da se nadam da će paket biti preusmeren u Srbiju.
Bookmarks sajtovi