Kako bre pojedini mogu da gledaju bbc i cnn live,a meni u oba slucaja pise "not available in your area"
Kako bre pojedini mogu da gledaju bbc i cnn live,a meni u oba slucaja pise "not available in your area"
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane,jel ti i 700-ti post bio baksuzan,pa si hteo 701-i da uknjizis
Neće moći!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
vidi ga ovaj...nastavlja ko papapgaj sad josi u ovoj temi si lud bre )))))
jaoooooo
nego da vam ja kazem za ovog malog...nadjoh se ja u Subotici o zovem malog da mi docara taj lepi rad mali spava i nista....sutra kao ide na svadbu u Bg....tako da nemas pravo da pricas
a mislio sam svoj rusku Zenith da pokazem mladim i lepim devojkama....
next year at this time I'll be a millionaire
ahahahahha
to strasni plavi zmaju....licis kao ron jeremy....takav samo jos i brkove da postavis
ajde dragone pusti nas da se igramo taman smo se nalozili a ti milane nemoj mi se sledeci put javiti u POLA 2 UJUTRO nego U POLA 6...cekam te sledeci put sa flasom pica u diskoteci u kojoj si bio pa cemo videti ko ce koga da izbegava
Kada budete imali 5 iz istorije pustiću vas da se igrate, do tada ne može.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ma ti si se pokazao...kad si dolazio u bg zvao si me da vidis gde je onaj rolex...
a sad kad sam ja poveo koleginicu i da te vidim i da vidim tvoje drugarice tebe nije bilo... i ne lozi se bre vise za teme ove glupe )
cuj ga vatao bi klinke po subotici..ccc...ajde cekam te sad za vikend dodji slobodno da vidis definiciju provoda, u provod se i dalje bolje razumem nego u satove...ne lozim se brate, nego krenu angel, marko i jole i onda MORAM da kazem svoje btw, koji ti je sat skroz levo u kutiji sto si slikao u temu "slike satova iz vase kolekcije"?
Bookmarks sajtovi