Uaz je bolji
Kod Odzaka ne moze da se prodje,dobih info od mestana...Ako nekom znaci ta informacija... O NS cu razmisljati kad do njega dodjem...
Uaz je bolji
Kod Odzaka ne moze da se prodje,dobih info od mestana...Ako nekom znaci ta informacija... O NS cu razmisljati kad do njega dodjem...
Ustvari kad malo bolje razmislim tenk je najbolji za Srbiju...
Molio bi neke clanove foruma koje znaju da sviraju neki istrument a po mogucstvu Harmoniku da Marka 5 i Milana Zmaja poduci osnove Harmonikaskog zanata radi sviranja izvorne narodno muzike...posto smo se obnovili sa satovima koji idu uz taj muzicki iztrument hvala:o
p.s. Marko ce bolje da svira posto njegovo sljasti....
ocemo u Zikinu sarenicu to nam je vrhunac, Marko jos i ima i narukvicu...ja je jos nisam nabavio
next year at this time I'll be a millionaire
Lud lud lud
Zaboravio si narukvice da ubacis covece
Nadji nam neku tezgu pod hitno,ne moze vise ovako
kako zaboravio...ti je imas ja ne...
Ima ovde ljudi koji i nisu sa prevelikim oduševljenjem dočekali vest da si ti uzeo fotoaparat. Ne smem ni da pomislim kakve sve slike mogu da osvanu ovde na forumu...milan zmaj kaže:
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
dragi ti si bio u ljutnji kad sam ja uzeo foto...i moje slike su sasvim unikatne cak sam i jednu moju sliku samoproglasio da je nabolja....pa ti si supermodelator imas uvid
Nemam ni ja,mozda zato ne mozemo da nadjemo tezgu...
e mogu misliti koliko je antipaticna ova molba nekim clanovima )))))))
ali treba uneti malo zivosti i svirke u nas zivot
Hteo si da kazes treba malo zive svirke
Bookmarks sajtovi