Ajd' molim te napisi malo vise informacija i pokusaj da definises "brljavi"?
Pozdrav.
Ajd' molim te napisi malo vise informacija i pokusaj da definises "brljavi"?
Pozdrav.
Ne vidim linkove ,recimo,u temi gde se video postavlja. Kursor se pretvori u "ruku" i video je moguce reprodukovati,ali slike nema. Pomislio sam da je moj flash pleyer u pitanju,ali isto se dogadja i na drugom racunaru,kod mog brata. Na jednom je xp,na drugom je 7-a
No,to i nije problem koji me najvise nervira. Drugi problem se javlja kod pp. Kada pokusam da odgovorim na poruku,posto je sada i citat primljene poruke tu,svaki pokusaj dovodjenja kursora na kraj poruke dovodi me na dno stranice,znaci stranica se sama skroluje... Moram kursor dovoditi uz pomoc strelica nanize.
Slicno se desava po nekada i u topic-u,sa komandama "space" i "enter". Umesto da izvrse zadatu komandu,stranice "odleti" na dno...
Nista od ovoga se nije desavalo pre zadnjih radova na forumu
Drago mi je da volis istoriju..! Na zalost jos uvek se ne bavim (ne radim) vec jos uvek studiram (jos 3 ispita) ali nadam se uskoro da cu biti proifa istorije! Lepa struka nema sta, ali mnooogo teska! To kaze neko ko voli istoriju a kamoli ko je ne podnosi! Ogromni ispita ali nadam se da ce se trud isplatiti...!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
djokovic broj 1
neprevazidjeni kralj univerzuma
Svaka cast najboljem teniseru sveta,vala zasluzio je odavno da bude prvi!
Jedan off topic u istoimenoj sobi
Jel` planira neko na Drinsku regatu?
test test ttttest ... jen dva jen dva test test ... pet šest jen dva... proba...Hmmmm... radi.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
I tako......
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
meni nece danas nista da radi....eli evo napokon sam nasao zensko celjade na forumu pa necu da se smaram sa vama muskarcima....
Poslednja ispravka: dragon (17.7.2011. u 16:50) Razlog: promenjen naslov
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi