Nemoj molim te. Ko zna šta će bit na njima. Od tebe čovek svašta može očekivati.
I sretan ti rođendan, ljubi te plavi zmaj.
Nemoj molim te. Ko zna šta će bit na njima. Od tebe čovek svašta može očekivati.
I sretan ti rođendan, ljubi te plavi zmaj.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Eeeee...... SRECAN TI RODJENDAN
one slicice mozes meni poslati, mislim, kad nece plavi zmaj.........
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
pihhhh modelatori...znate da crnte ljude a da ima sectitste rodjendan onda nista
hvala Vam u svakom slusaju...ljubi Vas pravo original zmaj
next year at this time I'll be a millionaire
Aj ti mli sda brzo po kedno parčtorte scim modelatorima dase ne bi zcrnio.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
drug komunista tako je izjasnio je pio vino od 500 eura samo za njegovu dusu...pojeo mi je sve sto je moglo da se pojede
mislim...pouka je da se ne zove na proslave
Eh sad... Ispade da sam pojeo bog zna koliko . Doduse - cheese cake je bio fenomenalan!
Malo se i lumpovalo, a vino je bilo i bolje nego sto je vredelo (500 evropskih novcanica )
No time to lose
Pa da, zato nije zvao mene. Znao je da bi sve to morao da plati x2 ili x3.
Bitno da je tražio poklon poštom da mu pošaljem.
eh nekad mi je lepo ovde a nekad dzaba sebi dignem pritisak koliko god da se trudim...
zao mi je....za svu sam organizaciju...sad sam slobodan i mesac dana pa sve se moze
Osim tajnih sastanaka vrha piramide,sa korumpiranim clanovima sindikata,koji sebe nazivaju predsednicima,ima li kakve organizacije van podrucja prestonice...
Bookmarks sajtovi