E da... Izgubismo u vaterpolu od Italijana. Sudije su bile objektivne u ... peršun... a i ovi naši... Ne znam ni koji su vrag ulazili u bazen obzirom kako su igrali.
E da... Izgubismo u vaterpolu od Italijana. Sudije su bile objektivne u ... peršun... a i ovi naši... Ne znam ni koji su vrag ulazili u bazen obzirom kako su igrali.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Reakcija na post 620
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ufffff....ffff.f..ff.... Kakav bolid!
Kakav trap, vesanje, pneumatici, motoriiiiii.......
Zar su u formuli 1 dozvoljena dva motora??
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pevac, Ljubiša Stojanović Luis, poginuo rano jutros u saobracajnoj nesreci...Pocivaj u miru, tvoje pesme ce da zive sa nama...
*
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
SRBIJAAAAA... Upravo prešli granu. Hungaroring nezaboravan i neponovljiv.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
debeli mali plavi...jos brkove da si imao mislim da bi te zadrzali kao madjara...bolje da si ostao...nadao sam se
next year at this time I'll be a millionaire
Ala ste se raspisaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Eeeee... ovo meni treba. Odmor na nekoj dalekoj plaži uz pogled na mirno more...
link
^
"Kako mene niko ne pita gde je put do plaze?"
Varljivo leto '68
Cuvena recenica legende srpskog glumista Danila Bate Stojkovica
Pocela Guca....ide li ko?
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi