Ja obavezno,to mi je na 20ak min voznje Jos neko?
Ja obavezno,to mi je na 20ak min voznje Jos neko?
Gde ste ljudi,sta se radi?
Predstavio bih vam novu pridoslicu ali cekam velikog zmaja da se ne naljuti...
Aj ti samo postavi slike a mi ćemo sa MALIM zmajem lako na kraj izaći.
Uostalom, najgore što može da uradi jeste da pokrene bunu protiv modelatora al pošto to ionako diže skoro svaki dan, oguglali smo već.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Dobro ajde kad si zapeo
Predstavljam vam svoj novi sat,najkomlikovaniji u kolekciji!
Stealth, made in Serbia from f-117 parts. Pogodan za sve prilike, elegantan za svečane prilike ali i savršen za ekstremne sportske aktivnosti. Vodootporan do beskonačnosti.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Evo ga,sada stvarno!
E hbg... već vidim šta će se dešavati narednih 10-ak dana. Mali zmaj će podivljati i krenuti da traži preporuku za neki g-shock, koji je naravno barem 2x veći od ovog tvog.
To je vrlo moguc scenario
Nisam nasao G-Shock koji sam hteo pa mi je ovaj malisan zavrsio strasan posao na moru.
Nista nisam slagao,stvarno je najkomplikovaniji sat u kolekciji.
EDIT - MIlane ovo nije G-Shock samo da znas...
Boze me sacuvaj...fuj ja mislio neki lange sone a ono ovaj 3d. odmorili smo se od tebe
next year at this time I'll be a millionaire
„Ili jesi ili nisi ispao, a bio si bolji“.
Bookmarks sajtovi