druze Marko ovo Vama kao glavnom harmonikasu ne prilici....da zbijate sale na racin prinatog i vrlo uticajnog clana zmaja tj mene.
bolje bi Vam bilo da gledate onaj zenith i da zovete Milana da odemo tamo i vidimo popuste....
a ne da zbijate salu...
next year at this time I'll be a millionaire
Bacite pogled na link koji sadrži fotografije snimljene elektronskim mikroskopom - LINK
nije za svakog
rđa
glava moljca
satni mehanizam
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Izgubismo od Francuza al bila je dobra utakmica.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Meni je izgledalo kao da igramo protiv amera.
Eh sad, Amera ... Bez obzira na ovaj poraz, mislim da ako budemo ovako odigrali ostatak prvenstva, jedna od medalja je naša.
Ja sam uživao, jedna od boljih ako ne i najbolja utakmica na prvenstvu koju sam odgledao. Šteta za ovaj promašaj Savanovića na kraju.
Dobra utakmica,nema sta...Voleo bih da ih dobijemo u finalu,ako se ukrstamo sa njima.Jbg,ovaj put nije bilo srece,a ni Saleta.
Bookmarks sajtovi