Ovoj sirotici ni photoshop ne moze pomoci!!
Ovoj sirotici ni photoshop ne moze pomoci!!
jooj kakva budala gledam i ne mogu da verujem.strasno dzaba pare.
@jagodanbg - ovo je fenomenalno!!! zaista, svaka cast kako si ovo iskopao, a steta je ne pogledati!
jole777 kaže:
Kakav stil, kakva dama, koji maniri
Tjera me na povracanje.
"Od majke sam nasledila lepotu a od oca novac..."
Ovo bih 'ladno stavila u potpis , da tu već nije rečenica iz filma "Valter brani Sarajevo" koja se izgovara u časovničarskoj radnji.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Ja bih razumeo da je odrasla na selu, da u životu nije videla ništa osim Gornjih Čvarkovaca i Donjeg Kupusišta, ali ovo...
I pored toliko novca i mogućnosti da stekne obrazovanje, praziluk joj iz dupeta viri na sve strane.
Ma ja mislim da ste vi malo ljuborni sto niste vlasnici Nivade
Svi mi ovde zajedno možemo da prdnemo pod prozor gospođa Vukici, aloooo bre, pa ona ladno može da otvori prvi srpski univerzitet za sponzoruše, more i master ako treba, ma doktorat. Od srce čestitam gospođa Vukici na dosadašnjem uspehu, a što se tiče viška stvari koje su suviše skupe da bi ih siromašnoj raji poklanjala, predlažem da ih iskoristi kao osnivački ulog u fond za podršku mladih sponzoruša Srbije. Sad ću poslati pismo gospođa Vukici sa molbom za donaciju jednog satića, jer Ja kao vođa navijačkog kluba Vukica.com barem toliko zaslužujem Ale, Ale, Ale Ale, Vukicaaa, Vukicaa, Vukicaaa, Breeee, Nek se ori ori glas...
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
ja sam znao da si ti lozis na sponzoruse izdajico.....ma svasta bi joj bre radio toj sponzorusi sto je takva i sto moram i sto ne moram da joj pokazes ko je sta ovde ej bre ona ce nesto da prica....
naje***ce
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi