ja bi voleo moj stari dzak za udaranje i more rukavice pa da se lepo istresem i onda bi bilo sasvim u redu...a posle toga bi ponovo seo i razmisljao kako da dodjem do necega koje je cini mi se nestvrano...a to je ubrzo...
ja bi voleo moj stari dzak za udaranje i more rukavice pa da se lepo istresem i onda bi bilo sasvim u redu...a posle toga bi ponovo seo i razmisljao kako da dodjem do necega koje je cini mi se nestvrano...a to je ubrzo...
next year at this time I'll be a millionaire
nemam gde da pitam ovo pa reko ovde cu jer je blic pitanje...dosao sam u posed jednog seiko sata koji me neodoljivo podseca na rolex submariner pa sam ga pozajmio od druga da ga nosim nedelju dana sat je seiko 5 sports 23 jewels, sa 7s36 masinom (zuri malo vise nego sto treba) ali me zanima referenca sata? kako da ga nadjem na internetu? tj gde mu pise ono Skx..bla bla
Verovatno mislis na SNZF17J1 ili SNZF17K1?
Ovo je slika (pozajmljena sa neta):
(cini mi se da se jagodanbg skoro ponovio njime )
EDIT: Na poledjini (koja je verovatno providna) imas dva koda po cetiri slova recimo 7S36-03C0. Mozes li da pogledas koji je taj kod? Tako cemo naci model sata
Poslednja ispravka: vladas (27.11.2011. u 15:15) Razlog: nasao ko ima ovog Seika
No time to lose
nasao sam oznaku trazeci satove sa 7s36 mehanizmo i dosao sam do zakljucka da jesat SNZF17K 100%. e sad gde to na samom satu pise?
e druze @vladas, ja odgovaram na temu a ni ne gledam da li je neko odgovorio. upravo sam to uradio da bi dosao do sata. pored oznake za mehanizam pise 03C0
Onda jeste SNZF17 svakako. Nego - da ja ovo premestim u neku drugu temu ?
No time to lose
pa ako ce biti od koristi premesti nego sam ja mislio da ovo svako zna pa samo ja na brzaka da pitam
E ljudi imam jedno pitanje za vas da ne postavljam novu temu. Uopste ne primecujem da Seiko prodaje neke automatice sa hronografom. Kako se zovu ti noviji mehanizmi ako postoje uopste ili Seiko jos uvek ubacuje one stare automatske mehanizme sa stopericom?
Bookmarks sajtovi