Nisi sam Vukas, tu sam i ja!
Nisi sam Vukas, tu sam i ja!
sretan bozic svima
Za Đorđa, potpuno se slažem sa tobom, evo je u seriji "Grlom u jagode", ime lika je sasvim primereno Zlati, ovde se zove Lepa .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Ima li slicnosti medju vama dvema?
^
Ma_šta (radi mašta ?) slične ? Iste ! Naravno, mislim na Zlatu iz zlatnih sedamdesetih .
^
Pomalo. Zezam se.Avatari su cesto,ako ne i uvek,odraz nas samih.Ponekad se identifukejemo kroz njih,a ponekad su odraz nasih zelja da budemo nesto sto nismo.
^ Prvo je bio plakat iz filma „Sati”, zbog Clarisse Dalloway i Virdžinije Vulf, zamenila sam ga sa Lusi Lu iz Kill Bila, onda sam držala lepu Anu Ivanović, ali svega nekoliko dana (počeli ste me poistovećivati sa njenim likom). Zato sam izabrala ratnicu Poručnicu Ellen Ripley, da bih je zamenila partizankom Jelenom u liku lepe Zlate s kraja sedamdesetih. Rekla bih da je najviše ratnica : O-Ren Ishii, Ripley x2, partizanka Jelena, vi izvlačite zaključke, a ja, dopuštenjem odoh da spavam ..
EDIT :
Djordje, Djordje, naterao si me na razmišljanje, a šta je Ana ? Ratnica, naravno, te teniserke i teniseri, su kao gladijatori u areni. Dakle, izuzev prvog avatara, koji ima veze sa nickom, sve ostale su ratnice.
Mač, reket, razna oružja (bacači plamena npr.), puška.
Naravoučenije : Čuvajte se Clarisse .
Poslednja ispravka: Clarissa (4.1.2012. u 2:27)
Vrlo pismen prodavac...
Louis vuitton farmerica made paris ex.fensi ex.cena - Limundo.com
gde ste sada prijatelji lol
Bookmarks sajtovi