e ja ne pamtim da sam se uspavao u 10 sati i da sam pri tom lepo spavao tako da mi i nije zao....bas dugo dugo nisam zaglavio...uspavao se pre deteta! samo me zena nije okupala kao dete
next year at this time I'll be a millionaire
Očigledno svi spavalju mirnim zimskim snom
Na znam zašto su drugi budni do u ovo doba noći. Ja imam dobare razloge, a nadam se da će tako ostati i do kraja AO.
Ana upravo pobedila Krajčekovu .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Ja pre 30-ak min zavrsih sa citanjem jednu knjigu, pa je to razlog budnosti...
Branislav Jankovic - O VUKOVIMA I SENKAMA
Znam da u principu magnetno polje ako je malo jače može smetati radu časovnika.Mene zanima može li nešto kao npr. PC da poremeti rad časovnika?
Blessed is he who in the name of charity and good will shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon those with great vengeance and with furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know that my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.'
Upravo sam kupio NOV sat !!!!
Rekao sam sebi, necu vise da kupujem satove, necu, necu......
Ali neki glas cujem u glavi: "kupi sat!, kupi sat!!..... kuuuuupiiii saaat!!!....."
I ja sta cu?!?!
Kupim sat
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi