Zvacu Anu s kojom sam prijatelj i reci cu joj Milose da je seljanka....a dobra ti je prilika bila
Zvacu Anu s kojom sam prijatelj i reci cu joj Milose da je seljanka....a dobra ti je prilika bila
izvini milane ako se druzis sa dzet setom ja bi hteo anu nikolic (pod uslovom da ne nosi muski sat)
mare chuck norris je mala beba za ovog mog
ovo je samo za + 18
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (13.12.2010. u 21:19)
Ovo je montaza,vidi se iz aviona da je kompjuterski odradjeno...
Gde bre moze neko Cak-a da prebije...
lupas
legendarni film ovde brice lee nosi IWC Portofino samo ga je skinuo daok bije ovog seljaka
Pao sam sa motora na nekoj livadi direktno na levu ruku i Omegu.Dizem se ja i cela ruka blatnjava,a sat u grumenu zemlje.Motoru samo migavci otpali i po koja ogrebotina,meni sem par modrica nista.Reko,sada kada sam sjebao sat zapalicu odvratnu prednju bridgeston gumu zajedno sa motorom.Dodjem ja lepo kuci i krenem da cistim sat,mm po mm i kada sam skinuo svo blato,pogledam,a ono ni tacka na njemu,a ruka sva u posekotinama,jeb... koliko sam bio odusevljen.Svi satovi me smore za mesec dana a svakim danom mi je Omega sve draza i draza,razmisljam da batalim stednju za Planet Ocean,ovaj mi je vec prirastao za srce.I Zmaju da znas za svaki dan sam uzeo istu Sporturu kao tvoju bivsu ,za normalne pare fenomenalan sat,cesce ga ljudi primecuju nego sve ostale satove zajedno
Nikle druze kupujem sporturu...i komsija kad se vidimo?
xexe Ja sa Sporturu nista lose nisam rekao...kao sto i sami znate to mi je prvi sat i opet bi ga voleo na ruci
Sat sam uzeo od Vladana,cisto da se zna, a prodao mi ga je u stanju: noviji od novog u radnji.
Bookmarks sajtovi