Blic Online | Robot ASIMO "stiže" u Beograd
Ko ce ici da se druzi sa Asimom? Da napravimo malu ekskurziju?
Blic Online | Robot ASIMO "stiže" u Beograd
Ko ce ici da se druzi sa Asimom? Da napravimo malu ekskurziju?
Poslednja ispravka: anbeast (14.9.2012. u 20:37)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Interesantno, ja bih išao, a najverovatnije bih poveo sestričinu koja ima skoro 8 godina i obožava robote.
Možemo i da se vidimo tamo, meni odgovara samo 24.09. posle 17h pošto sam 25. i 26. na putu.
Ih, ja 24. radim drugu smenu
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
To se i ja pitam...Bilo ih je po vojnim otpadima, cak i po second hand shop-ovima, sada ih nema ni za lek. Nudio mi jedan svojevremeno na militari forumu al ja nemadoh para pa je tako ostalo..... Imas hommage toj jakni u xopyc-u, 23.000 je cini mi se....
da iskocim za kratko iz teme : te jakne ce tesko da stignu do vojnih otpada.
ja sam davno pokusao da nadjem jednu za sebe, nigde ih nije bilo, pa sam iznerviran
odustao od trazenja.
prvo sam kupio avirex, pa sam otkrio aviatrix, i kupio i aviatrix i nista im ne fali.
(aviatrix je deljen zandarmeriji kao jedna od sluzbenih jakni).
da je neko pametan (kodzic na primer, koji je mislim sio nove vazduhoplovne jakne)
i napravi seriju od recimo 1.000 komada, mislim da bi bile prodate samo u srbiji za manje
od mesec dana.
sve ovo je napisano bas zbog toga, ne bi li neko procitao i napravio bar jednu seriju tih
fenomenalnih jakni ponovo, naravno, u kvalitetu kakav je i bio.
@ anbeast
ovo nisam video, hvala.
Luger, mislim da kod Kodžića imaš jaknu koja je rađena po uzoru na stare RV i PVO. Pogledaj link: http://www.koznejaknekodzic.com/images/058.jpg
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Mislim da ono što tražiš ima u Army shop-u. Najlepša je "vintage pilot" Alfina, mislim da je oko 48000 dinara....Nešo koliko je ova jakna u Kodžiću?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi