Da...nisanim je vec neko vreme
Ali ONA, JNA jakna je vrh....Realno, samo vintage original sa oznakama RVJ ide uz Hojer....
Da...nisanim je vec neko vreme
Ali ONA, JNA jakna je vrh....Realno, samo vintage original sa oznakama RVJ ide uz Hojer....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
@ nesa
kod kodzica, a ima od tada vremena, nisam video te stare modele, nego nove.
cak sam redovno odlazio i proveravao, dok nisam odustao.
novih je bilo (ali to nije to, jel´ da), u originalnoj, i jos nekim veselim bojama,
a kasnije je isti taj kodzic koliko se secam prodavao i razne aviatrixe
(pa i crnu, zandarsku, koja je fenomenalna, imam je, pa smem da se izjasnim).
@anbeast
pogledah malo bolje, ne ide ona jakna. za nas koji iole znamo, ne prolazi amblem na kome
pise mig 21 a izvezen je mig 29. takodje oznaka na levom rukavu nije lepo prisivena, pa ja sam
je bolje prisio rucno na vetrovku (kad sam morao). za dlaku, bili su blizu ...
ne bih da budem party braker, ali jeste istina da ta jakna koja ide uz heuer nije odavno u proizvodnji
pa i kad bi se nasla (a i ako ne popijemo ribanje za iskakanje iz teme) verovatno bi bila iznosena i izguljena.
to bi naravno, bila prava stvar.
idemo mi na suvenire ...
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (17.9.2012. u 1:02)
Nažalost, ne znam cenu, ali ću je napisati na PP ako vidim poznanika koji je kupio tu jaknu ili ako budem prolazio. Nisam dobro pročitao sve postove, pa nisam znao ko se interesovao za stare, a ko za nove modele. Za stare modele ne znam da kežem gde bi se mogli nabaviti. Znam da sam negde na proleće video jednu takvu na BG buvljaku, imala je natpis da je original, ali to sam video samo u prolazu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jel smem za ovo da trazim otprilike jednu crvenu? (Voleo bih ja vise, ali ne verujem....)
Prilog 36102Prilog 36103Prilog 36104Prilog 36105Prilog 36106Prilog 36107
Kais je krs od skaja, poklopac od pr 100 i ima ono ostecenje brojcanika...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Traži, ali navedi oštećenja. Probaj od 999 rsd na voćki, možda ga neko i uzme. Doduše, možeš da pokušaš da prodaš mehanizam za iste pare, a kućište cifer i kazaljke probaj da tapneš za 100-200 dinara.
...i nemoj odma da popiješ pare, nego kupi 5-10 jevreja pa u štek. Valja će za sledeći...
^^
Pre cu ih pojesti nego popiti Mada, stek ne bi lose dosao... treba opravljati Sturmanskog i Bullheada
A možda ih utrošiš na neki fancy žilet? Onu bradu treba trimovati
Bookmarks sajtovi