Eve vam jedan kutak pa pišite o čemu god želite, filozofirajte i off topicujte koliko vam to srce želi.
Eve vam jedan kutak pa pišite o čemu god želite, filozofirajte i off topicujte koliko vam to srce želi.
Poslednja ispravka: Shmizla (6.4.2013. u 0:55) Razlog: Dodata slika
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Izmedju redova citam "Milane dobrodosao"
Pozdrav.
hahaha a bas me lepo nasmeja..
uzeo sam ono..imam bolju kombinaciju samo da uspe...kakav sam srecnik nema sanse ...ali...cekam ovih dana...
a neeeee
cekaj da vidim sta ce sa jednom idejom da bude
pa posle
polako
iovako cete da se smejete ))
Nego - veceras, setajuci Becom, naleteh na sjajnu prodavnicu satova. Imaju neke vintage modele (IWC, UN, Omega) + Vacheron Constantin. Zatim imaju Fortis (solidan izbor), Tissot (sa sve cetiri verzije Visodate-a), Junghans sa vrlo lepim cenama (centralno mesto im zauzima Max Beal serija sa meni omiljenim Chronoscope-om) a tu se i nasao OGROMAN izbor Oris satova po vise nego privlacnim cenama. I u sred te divote - Oris Col Moschin Limited Edition!!! Moram ovo da ubacim na Angelovu i craneovu prepisku!
Poslednja ispravka: vladas (15.11.2010. u 22:41)
No time to lose
daj vidi za neki popust za aqua
Sutra cu ako bude vremena, krenuti u lov na IWC Pilot Chrono, milanovog Aquatimera, a moram da pogledam i novu Omegu Aqua Terra sa belim dial-om i 8500 mehanizmom . Video sam danas sivu, 41,5mm - savrsenstvo!
No time to lose
sbe pisi samo ne o orisu...
vidi za aqua..
i pal zilleri kosulju neku xxl
Aqua terra 8500 apsolutno savrsenstvo bez obzira bela ili siva ,dok sam gledao belu mislio sam ne moze nista sa tim da se meri,a onda probah sivu ,apsolutno sjajno, Meni mozda najlepsi dress sat (bar ga ja u tu kategoriju stavljam)
Kosta duplo manje od Rolexa Datejust 2 ,a ne zaostaje uopste, sta vise naprotiv .Mislim inace da su kazaljke od belog zlata , a ne od celika.
Bookmarks sajtovi