Veruj mi druže i ja sam u istoj situaciji, verovatno bih i zaboravio da pišem da na sastancima ne pravim beleške. Smara me da na sastanku vadim notebook samo da bih pisao beleške, tako da se služim klasičnim rokovnikom.
Meni se baš ovakve malo modernije sviđaju, ali veruj mi da nije uopšte skupa, izgleda skuplje nego što jeste.
Pozdrav.
Ka sto sam spomenuo u nekoj drugoj temi i mene privlace naliv pera ali nazalost ne znam puno o njima iako ih relaivno cesto koristim da li neko ko se razume moze da me posavetuje na sta treba obratiti paznju kada se kupuje monblanc ,kako razlikovati kopiju od originala.
Kad smo kod olvke, da vam pretstavim moju olovku - naliv pero marke "Pierre Cardin" koju sam dobio kao nagradu za rad imeno bio sam progalsen medju 5 najbolja radnika u firmi u kojoj sam nekad radio, to je bilo 1997 godine bio sam mladji, i jako se trudio a drugi su se bogatili na moja ledja, mislio sam da ako je firma italijanska pa kao oni su kapitalisti pa znaju ceniti rad ali brzo sam svatio da nije tako, pa od tada resio sam raditi samo za sebe, pa sta bude neka bude, kako i da je ovo pero i jedna lepa diploma su mi spomen iz tog razdoblja mog zivota.
Poslednja ispravka: vladas (14.2.2011. u 11:53) Razlog: Prepravka linka fotografija
Prijatelju, penkalo je veoma lepo, sto se tice procene pitajte "google", a to sto je zapeklo to je od zaostalog mastila koje se zasusilo u njemu, a to resavate tako so ce te potopiti penkalo u toplu vodu, ostavite da se "raskisne" i onda pokusajte da odvrnete.
Ako nece, ponovite postupak sa toplijom vodom.
Pozdrav
Hvala na savetu, pokušaću tako da uradim. Našao sam jedno na ebay-u u odličnom stanju
http://cgi.ebay.ph/Soennecken-506-bl...#ht_4795wt_982
Moje naravno nije u takvom stanju, ali ipak je neka orijentaciona cena.
Walter, prelepo je naliv pero, da li je na njemu pozlata?
evo da se i ja pohvalim sa mojom SANTOS DE CARTIER olovkom. celcna je sa finim detaljima u paldijumu. dolazi sa garancijom i serijiskim brojom u prelepoj vec prepoznatljivoj crvenoj cartier kutiji.
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
Novi ljubimac......
Sheaffer Legacy I, model 840 black on black (Black Laque G.T )
pero u M verziji, zlato 18k
rucno lakirano (zavrsno lakiranje), i naravno, sve to Made in USA
Bookmarks sajtovi