Jos jedna fotka......
Jos jedna fotka......
SHEAFFER u akciji.....
Poslednja ispravka: d1d (15.5.2011. u 16:27) Razlog: video
Waterman expert....
.... i Eterna Reveil
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
pelikan i reform
Jel ima neko bilo koju verziju Parker Duofold naliv pera?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Da predstavimo Ulysse Nardin olovke. Jako su lepe, a verujem i skupe.
Bila bi najbolja kombinacija kada bi njihov vlasnik nosio sat istog proizvodjaca. Pa bi sve bilo u kompletu.
Nekoliko kratkih informacija:
Ova naliv pera nude atraktivne funkcionalnosti. Metalni delovi se proizvode od 18 ct zlata ili 925 srebra. Imaju sistem zatvaranja sa sigurnosnim mehanizmom. Sistem za punjenje nudi autonomiju sa pisanjem. Spreceno je prosipanje mastila prilikom naglih pokreta rukom. Cuveno Visconti masilo je iste boje kao smola i omogucava optimalan protok prilikom pisanja.
Za vise informacija: Ulysse Nardin
Pozdrav svima.
Imao bih jedno pitanje...
Naime, pre par godina sam na poklon dobio Mont Blanc Noblesse pozlaceni roller
http://images.cloud.worthpoint.com/w...e8b430de67.jpg
Refill poprilicno prazan i zeleo bih da ga zamenim ali nigde ne mogu da nadjem informaciju na internetu gde bi u Beogradu ili Srbiji mogao da kupim isti ili odgovarajuci refill. Specifican je jer se pri vrhu nalazi navoj kojim se refill zasrafljuje za gornji deo olovke.
Oznake na refillu su sledece: Mont Blanc Rollerball refill F 812 (roller pise crnom bojom).
Ako neko ima neku informaciju, zamolio bih ga da mi ostavi ovde poruku
Unapred Hvala Svima
Dobro dosao na Forum Svet satova. Montblanc ima u ponudi pored odlicnih penkala, olovaka i rolera, i odlicne satove
Koliko se secam, Identico je uvozio Montblanc satove ali i pisaljke. Proveri kod njih.
E, hvala puno ...upravo sam bio na njihovom sajtu pa cu da ih kontaktiram i informisem se gde, sta i kako mogu da nabavim... jos uvek rade sa Mont Blanc (barem tako stoji na sajtu) pa verujem da cu moci i da nadjem kod njih refill. Jos jednom Hvala
Bookmarks sajtovi