Trebala bi mi mala pomoc,
treba mi olovka za poklon, da je solidna a da nije preskupa. Jel moze neko da preporuci nesto, ne bi bilo lose da moze da se uzme kod nas,
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zavisi kakvu olovku zelis da poklonis? Sve zavisi id coveka kome je namenjena. Voli li raritet ili novu, penkalo ili roler, firmu ili ne i na kraju original ili dobru kopiju. Svakako ne kupovati u radnji jer su cene previsoke ali na sajtu kupujem prodajem ima svega.
Evo i moj doprinos temi. Sutra će biti i slike.
Imam dva penkala, jedno Parker (ništa posebno, entry level) sa patronama i jedan MontBlanc 220 EF sa rezervoarom iz '70-ih. Ovaj MontBlanc nisam još probao, došao mi je pre neki dan kao poklon/zaostavština. Koliko sam skontao, nije naivno naliv pero.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
MontBlanc-limited edicione
screen capture
))
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Slucajno sam naletio na ovu temu pa reko da dam mali doprinos i pokazem moje olovke.
Prvu olovku koju bi predstavio: S.T.Dupont James Bond 007 Limited Edition. Manje vise ne koristim je, raste joj cijena i vjerovatno bi mogao da je i prodam ubrzo.Specificna je sto se mjenja unutrasnji dio i moze da bude i tehnicka olovka.
Iskreno nista specijalno i ne pise nesto narocito fino.
S.T. Dupont Paris. Meni omiljena hemiska, jako lijepo pise. Ima tezinu i fin balans u ruci.
S.T. Dupont Paris,
S.T. Dupont, elegantna olovka,
Parker komplet: hemiska i tehnicka olovka.
Za ljubitelje satova, reklamne olovke.
Bookmarks sajtovi