39Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Olovke
Moja skromna ali draga kolekcija mastila, pera i pribora za održavanje. Tu je TWSBI Eco, Kaweco Sport, Pelikan 120 iz ‘70ih, Lamy AlStar redovno ih koristim... maštam o Pelikanu m800 ali mi je i dalje suludo da dam 400e za njega:
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Kako si zadovoljan sa Kaweco? Razmišljam se da nabavim
Trenutno imam jedno bezimeno i jednog kineza, služe mi da žvrljam i lečim živce što bi rekli
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Kaweco je odličan. Iskusni kolekcionari kažu da su oni stari modeli sa zlatnim perom i pumpicom mnogo bolji. Imam dva, koriste obične patrone, mnogo lepo pišu i pouzdana su. Odličan izbor za prvo naliv pero.
-
Hvala
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Skoro sam naleteo da je moguće uzeti kaweco i kod nas, zato su mi interesantna. Inače, za oba moja sam uzeo konvertere. Više sam njih platio nego naliv pera
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Još ako si uzeo original konverter… za kaveko je suvišan. Mali špric i boca mastila pa puniš patrone. Gde ima kod nas da se kupi?
-
Deblje je kinez Jinhao sa alija, drugo je noname, dobio na poklon.
Na kancelarijskipribor.rs ima da se naruči. A u radnji, u movom merkatoru u beogradu ima neka radnja sa slikarskim priborom i materijalom, ars nešto, zaboravio sam. Tu imaju izloženo nekoliko modela
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Lepi su. Ovaj debeli liči na Mont Blanc ili Platinum.
Znam za tu radnju, svraćao sam par puta.
Nadam sa da je nisu zatvorili.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi