Auuu, sto se ja obruka..
Auuu, sto se ja obruka..
Ma,ne druže..većina nas je naletela
ZAJEDNO SMO SKUPA!
evo nekih novosti u vezi sa pay pall-om, pa koga zanima....
MONDO: Pay Pal u Srbiji do kraja godine | Mondo
Jel se to bliže izbori?
Bilo bi lepo videti da Srbija bude podržana a još lepše da se sve to zaista realizuje do kraja ove godine ali obzirom kako se ova priča vrti ko pokvarena ploča već nekoliko godina i to uvek pred izbore, nisam preveliki optimista.
Verovaću kada vidim Srbiju među ponuđenim zemljama u padajućem meniju prilikom registracije PayPall naloga.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa stavio nas PayPal tamo u novi tarifnik https://cms.paypal.com/ma/cgi-bin/?c..._policies_full Kontam da su oni ozbiljna firma, a ne ko ova naša država, zato mislim da ovde može da se primeni ona stara "Gde ima dima, ...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/v...i+kod+nas.html
Poslednja ispravka: dragon (7.9.2011. u 11:44)
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Oni jesu ozbiljna firma,ali mi nismo nikakva drzava.Ne bi bili prvi koje smo za.ebali.
Mene baš zanima šta će se desiti kada se pojave muljatori sa naših sajtova koji kopiraju e-bay, tj. da li postoji mogućnost da kao država dobijemo nogu. Znate i sami da neki prodavci imaju više naloga, što se vidi iz aviona, jer ih otvaraju na članove porodice ili na polupismene babe iz nekog obližnjeg sela, komšije koji rado daju ličnu kartu jer se sve to 'ionako prodaje preko nekih koNpjuKtera' i slično. Ne računajući prodaju satova, gde se mogu videti kojekakvi frankenštajni, roleHi i brajNtlinGi za desetak evra, vesela ekipa prodaje 'original' parfeme, naočari za sunce i slično po pet evra, nepostojeću robu i kojekakvo đubre koje ne bi prošlo ni na buvljacima. Znam da ozbiljni sajtovi mnogo češće brišu korisnike za koje se dokaže da su prevaranti, ali mislim da ih je kod nas zaista previše.
Neće ti muljatori i prevaranti dozvoliti da se bilo šta plaća putem PayPall-a. Da su hteli da uvedu neki bezbedan sistem plaćanja, mogli su to da urade i sa moneybookers-om koji podržava Srbiju i kod kojeg, kao i kod PayPall-a, postoji određeni vid zaštite za korisnike usluga.
U startu bi PayPal trebalo da funkcioniše jednosmerno, tj. samo za plaćanje i slanje para, mislim da neće moći odma i da se povuku pare sa PayPal-a, odnosno da se nešto proda preko PayPal-a. Tako da mufljatorima ovo ne radi posao + ovo što reče dragon.