Ma doci ce u Srbiju.... samo tetki da odnesu lek....
Ma doci ce u Srbiju.... samo tetki da odnesu lek....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Da li je to moguce, docekasmo i taj dan.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I kud je sada dosao kada sam potrosio sve pare!
oooo fala ti......
next year at this time I'll be a millionaire
Nazalost nema Crne Gore nadam se da ce i nas ubacit brzo pricalo se nesto o tome da idemo u paketu
Kakv sam zeljnik, odmah sam napravio nalog.
Samo jos pare da nabavim i idemo....
Edit: Mozda nekome bude od koristi.
Posto vec imam nalog koji je registrovan u USA, kad sam probao da promenim adresu na SRB, pisalo je da ne moze da se promeni na nalogu drzava, vec da se mora otvoriti novi nalog za drugu drzavu.
Poslednja ispravka: RUS (10.4.2013. u 1:02)
PayPal nalog je vezan za drzavu i taj podatak ne moze da se menja. Nije to nista specificno za SRB, tako je i za ostale (iz PP helpa):
Can I change my PayPal address to another country?
No. Due to banking regulations, you can not change your address to a country that is different from the country you used when you opened your account. If you're moving abroad, you’ll need to close your existing account and open a new account. If you maintain residences in 2 countries, you can have 2 PayPal accounts as long as only one is a Premier or Business account.
Ne, znam da nije to samo kod nas, nego su me zeznuli zbog email adrese koju stalno koristim, a sad nisam mogao.
Ali nema veze, bitno je da je nalog spreman.
Ako te provale da si Rus, a imas nalog u Americi.. hmm.. ne znam sta da ti kazem
Bookmarks sajtovi