ne znam da li ima ova tema,ali je zanimljivo,barem da razgovaramo o tome...Na nasem jeziku nisam nasao mnogo literature o tome.Bilo bi odlicno,kada bi grupa autora,poznavalaca napisala knjigu o SSSR
satovima.Zamislite bazu podataka i slika o toj materiji ,mi se slozimo da slike nasih satova mogu da se koriste.To bi mogao da uradi neko sa foruma ili gazde...U vremenu super tehnike,nano itd,pojavi se jedna takva knjiga.Ove mladje generacije bi je sigurno kupovale i citale,o fabrikama,mehanizmima,istoriji,kontekst,o tom vremenu...Ja verujem da bi to bio pogodak.Knjiga,npr,
u manjem tirazu koja bi se kasnije stampala u vecem broju...Svi ljudi koji hoce i mogu pomognu...
Sta mislite da li je to izvodljivo,bar u domenu teorije...?...u nasoj drzavi...da li bi vi citali i kupili takvu
knjigu ? Sa ovim znanjem danas,obiljem podataka i fotografija,to bi sigurno bilo najbolje do sada...
mozda bi je prevodili na druge jezike... To bi bilo lepo,na sajmu knjiga tako nesto...
ovako moras da trazis po internetu...Da li postoje takve knjige na nasem jeziku...?
ili je to samo neka utopija,nedodjija,dembelija,neki El Dorado...
Bookmarks sajtovi