Ljudi pomozite kako god mozete. Krupanj je skoro kompletno unisten,Ub potopljen, katastrofalno stanje u velikom broju opsitna zapadne Srbije.Obrenovac i da ne spominjem
Ljudi pomozite kako god mozete. Krupanj je skoro kompletno unisten,Ub potopljen, katastrofalno stanje u velikom broju opsitna zapadne Srbije.Obrenovac i da ne spominjem
Zagor,
Stvarno strašno... nadam se da će se povući što pre, pa polako u obnovu.
DrAgod,
Da, čuo sam da je neke poplavio komšija jer su mu dirali ženu. Jel to u pitanju?
Voda se povukla i od juce smo u rasciscavanju.
Zagor, samo napred. Nedajte se. Bas mi je zao kada vidim ovakve prizore... Veliki pozz!
Zagore, verujemo da je najgore proslo, izdrzali ste, jos samo malo pa da se i tu zivot vrati u normalu.
Veliki pozdrav i od mene.
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Zagore, drži se i reci ako nešto treba.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Drži se malecak. Ako treba nešto javljaj
next year at this time I'll be a millionaire
ovo je u Svilajncu, a o tome zasto se taj grad ne spominje toliko i kako je tamo bilo i sta se desilo sto nije trebalo, necu o tome
Tuzne slike vidjamo na sve strane. Ljudi držite se! Sta smo sve kao narod preziveli, pa i ovo cemo nekako pregurati.
Milane, jesi ovo slikao iz tvoje kuce? Jel ovo kod tebe u dvoristu?
Pozz!
Hvala svima,najgore je proslo.Kod mene nije velika steta snacicemo se kao i 1999te(imamo iskustva).Stvarno bi bilo dobro da svako ko moze i kako moze pomogne najugrozenijim krajevima.Izdrzi zemljo moja mila
Bookmarks sajtovi