Valjda sam ''uboo'' mesto da postavim ovo?! Nekako mi ne spada ni u jednu drugu grupu.
Elem, predjimo na stvar. Motam se ja vec neko vreme po ovom forumu na kome svakoga dana natrcim na nesto sto raspiruje moju pohlepu i izaziva zelju za posedovanjem. Usled nemogucnosti udovoljenja satofiliji jedno sam se (prilicno) vreme samoizopstio s ovog foruma
Medjutim, nedavno se dokopah odredjene sume evropskih novcanica i resih da udovoljim dugo potiskivanoj zudnji. Da ne duzim, brzopotezno sam nabavio: Orient Mako XL, Vostok Amfibiju (ministarsku), Candino c 4263 i Casio SWG 100.......Zapravo, planirao sam da odmah uzmem samo Mako, a da ostatak novca pricuvam i razmislim sta i kako. Jedno su planovi a sasvim drugo ono sto se stvarno izdesava. Candino i Amfibija su prosto ''ispali'' pred mene i molili da ih pokupim... Sve u svemu, bio sam prepun uzbudjenja zbog novih prijatelja i goreo od nestrpljenja cekajuci na Mako da pristigne izpreka....
E sad, bice da baka Desanka bejase u pravu kad govorase da: ''Sreca je lepa samo dok se ceka...''. Tri cetvrtine novih ljubimaca je stiglo u moje ruke (samo cekamo gospodju (mozda gospodjicu?!) da stigne из далекой России.), adrenalin je splasnuo, iscekivanja vise nema, ukljucuje se racio..... Da li sam 400 i kusur evra mogao mudrije investirati? Mozda sam mogao uzeti jednog Steinharta i Casia, mozda Steinharta i Laco Augsburg flieger? Umesto Makoa (Maka?!?!) uz malu doplatu mozda je mogao Mmonstrum doci na moj zglob?!?!? Pitanja, pitanja..... Nedoumice...
Sta vi mislite satomani? Jesam li dobro uradio?
Koliko god mozda ovaj post zvucao negativno, ja nisam nezadovoljan svojim akvizicijama. Mislim da sam uzeo komade koji daju prilicnu protivvrednost za ulozeno, samo eto, imam suvise vremena da razmisljam i suvise je opcija ''tamo negde''
U svakom slucaju voleo bih da cujem sta vi mislite o mom ''slucaju''?
Bookmarks sajtovi