Posle kratke prepiske sa Nešom, došao na ideju da pokrenem ovu temu. Moze da bude vrlo koeisna za nas sladokusce. Dajte neki dobar predlog, a moze i mesto gde ste uzivali u dotičnoj poslastici.
Posle kratke prepiske sa Nešom, došao na ideju da pokrenem ovu temu. Moze da bude vrlo koeisna za nas sladokusce. Dajte neki dobar predlog, a moze i mesto gde ste uzivali u dotičnoj poslastici.
Minjoni su odlicni
Predlozite neku dobru poslasticarnicu u BG nisam pojeo dobar kolac (kupljeni) 100 godina
Tiramisu, ali ako moze iz Napulja, taj je bas bio dobar.
Za mene su sjajna poslastica pečene jabuke ili ceđeni sok od jabuka... Ova varijanta može vrlo lako da se spremi i u domaćoj radinosti (kući ). Od čokolade sam odustala...
Moja lepsa polovina sprema zaista neverovatne kolace (zato mi je do skora bila lepsa trecina ).
Najvise ipak volim kad napravi tiramisu ili ferrero rocher (bolji od kupovnog) ili bounti!
No time to lose
Meni su slatke palacinke sa orasima ili plazmom najbolja poslastica, vladas bounti je odlican
Au, to je užasno skroz :/ Ali evo, javljam se dobrovoljno da uzmem po neki zalogaj u komšiluku
Elem, dva kolača, dve bake. Jedna pravi sjajne domaće bajadere, a druga kolač sa višnjama. Ništa high tech, samo slatko testo, višnje i šećer u prahu. Od kada imam zube, to se po komšiluku zove Đoletov kolač
Bakljave,tuljumbe,hurmašice - ko hoće slatko,od ovog nema slađe!
Za mene pita od tikve,slatka,sa cimetom- vrh!
Znam da se većinom prave slane,što je meni bljak pošto je tikva sama od sebe slatka(znaju oni koji su jeli pečenu tikvu)!
Jedan jednostavan za spremanje, a odlican cokoladni kolac:
Čudo od čokolade — Recepti | Coolinarika
Bookmarks sajtovi