vreme je da se ova tema malo osvezi jer cini mi se da ima dosta ljudi koji su aktivni a nisu nista ovde napisali...ako je to neka drzavna tajna ok.a ako nije ajde da cujemo-procitamo!
vreme je da se ova tema malo osvezi jer cini mi se da ima dosta ljudi koji su aktivni a nisu nista ovde napisali...ako je to neka drzavna tajna ok.a ako nije ajde da cujemo-procitamo!
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav
Zovem se Vladimir,18 godina vozim motor pomalo i auto
Od satova posjedujem jacque lemans F5041,nauticu a39507,police11599J i Concordiu koja se i prodaje
Eto ako sam nesto izostavio pitajte!
Zdravo imenjace i dobro dosao na forum!
Nadam se da ces nam kolekciju predstaviti i slikama, recimo ovde, mada mozes i da otvoris zasebnu temu sa svojim satovima u podforumu "Galerije satova clanova foruma".
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Dobrodošlica i sa moje strane .
Hvala vam
Nisam se registrovao na forum gdje su ljudi ljubazniji nego ovde
-eehhh... sinoć sam proveo na forumu od 22h do 05:30 , te ne videh ovu temu.
Zahvaljujem se Vladan P -u , na ukazanu temu.
Zovem se Branislav i živim nadomak Beograda. Radim kao serviser gradjevinskih mašina, ali sam veliki ljubitelj mobilnih telefona i satova. U telefone se prilično dobro razumem (popravljam) , a što se tiče satova, prilično sam neuk. Samo znam da odaberem estetiku koja se meni dopada i to je to. S`obzirom na moje interesovanje vezano za satove, mogu samo reći: "Dobro vam došao ja!"
Prilikom čitanja foruma, primetio sam da svi ljudi koji vole merače vremena, imaju vrlo izraženu emotivnu stranu, što je danas retko sresti na netu. To je još jedan od razloga, zbog čega mi prija vaš forum.
Veliki pozdrav za sve forumaše Sveta Satova !!!! Evo kako sam ja uspeo da spojim ove dve ljubavi (sat & fon)
Branislav Marković umbra: Slikar fotograf i SVAŠTAR... Rodjen u Šapcu 24. 10. 1955. Gimnaziju u Tuzli završio 1974. Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu 1979. Bavim se slikanjem, crtežom, ilustracijom i dizajnom. 1986. postajem član UPIDIVA sa statusom slobodnog umetnika. Akvarel i fotografija, pored svih drugih interesovanja zauzimaju središnje mesto i traju do danas. Živim i radim u Novom Sadu uz porodicu, prijatelje i Dunav.
Ono SVAŠTAR mi je najvažnija odrednica: porodičan čovek, troje dece i unuče, nekada solo gitarista u rock grupi, danas sviram samo balade i starogradsku muziku. Nekadašnji plivač i dok se moglo na more svake godine rekreativni ronilac, danas teškaš od 120 i kojom kg...volim streličarstvo, sam sam napravio dugi engleski luk i ponekad, uz kafu i piće, sa društvom u dvorištu organizujemo mini turnire u gađanju. Skitam po likovnim kolonijama kao hajduk počev od Đurđevdana pa do kasne jeseni kad počnem da razmišljam o zimovniku.
Pecaroš blinkeraš, kad i za to nađem vremena. Volim da modifikujem industrijske predmete i prilagodim ih sebi i često zabezeknem prijatelje kad me vide sa bušilicom kojom rovarim po novom i skupom NIKON-u. Na monsteru, za sada, ne vidim šta bih mogao uraditi...ali nije isključeno.
Od nedavno postah i građanin SVETA...satova.
Poslednja ispravka: umbra (20.12.2011. u 13:05)
Marko, kao sto nick i kaze,33 god, visi fizioterapeut....hobi automobili i od skoro satovi
Bookmarks sajtovi