Dobar dan i od mene. Ja sam Miki iz Podgorice, diplomirani politikolog, ali se ne bavim tim poslom, a razlog je taj sto nas cesto puta u zivotu neke situacije i uticaji usmjere na neki drugi kolosjek. Aktivno igram basket i bez toga ne mogu, gotovo svakodnevno kad je lijepo vrijeme. Moji hobiji su satovi, automobili i mobilni telefoni. U jednom trenutku sam bio na sva 3 fronta, ali sam od 2008. dao prioritet satovima u odnosu na druga dva. Jako me zanima industrija satova i tezim tome da jednog dana udjem ozbiljnije u nju, naravno ako se sve stvari poklope. Fasciniran sam pojedinim manufakturama, u tolikoj mjeri da bih, bez obzira koliko volio sportske automobile, bez razmisljanja prije kupio jedno umjetnicko djelo Jeagera Le Coultra ili Bregeut-a nego automobil. Ipak je u pitanju umjetnost. Za mnoge ljude sat je samo sat i nista vise, ali samo ako ne znaju sustinu price. Za prave poznavaoce i one koji se dive radu ljudi koji stvaraju savrsenstva, za njih vrijeme ima drugaciju dimenziju. Naravno, ne treba posebno da naglasavam da volim lijepe djevojke, druzenje, more, dobar provod, putovanja. Toliko za pocetak, nadam se da nisam smorio Tu sam za vasa pitanja i komentare. Srdacan pozdrav od mene.
Bookmarks sajtovi