Miki samo da te pozdravim, poželim dobrodošlicu i da kažem da sam srećan da u Podgorici ( odakle sam i ja ), pored naših časovničara :-), ima još ljubitelja satova.
Miki samo da te pozdravim, poželim dobrodošlicu i da kažem da sam srećan da u Podgorici ( odakle sam i ja ), pored naših časovničara :-), ima još ljubitelja satova.
Pozdrav drustvo ja sam Mikica iz Zeleznika. Bavim se popravkom vozila i imam dugo godina svoj auto servis.Odmara me kuvanje,dobra knjiga...Ovde sam radi dobrog druzenja,da naucim nesto a mozda i dodje i do neke kupovine!
Dobar dan svima, moje ime je Pavle, iz Novog Sada sam. Po zanimanju sam novinar, urednik sam veb sajta jednog poznatog magazina i pomoćnik glavnog i odgovornog. Interesantno, satovi su me zanimali i fascinirali od malih nogu, ali nikada nisam bio pasionirani korisnik (do sada). Ovaj forum je nešto izuzetno, zaista, i drago mi je što sam postao njegov član.
@ MIKIPERLA71, LeBart, dobrodosli na Forum!
Nadam se da cete uzivati u ovom malom, ali odabranom drustvu zavisnika...
jole777 kaže:
I ja se pridružujem dobrodošlici!
Dobro došli u naše društvo!
@ sima hrabri Hvala lepo. Ja sam doduše već uživao u mnogim stvarima, kao gost.
@ Shmizla Hvala.
Poslednja ispravka: LeBart (24.2.2012. u 23:28)
Tempus incognitum
mikiperla71 i LeBart dobrodošlica i sa moje strane .
Dobrodoslica i sa moje strane, nadam se da cete sada uzivati jos vise u satovima!
Pridruzujem se dobrodoslici ! Ovo sto je pomenuo sima hrabri o zavisnicima stoji 100%
No time to lose
Dobro dosli na seanse
i uzivajte sa ljudima koji vole i koji ce Vas naterati da postanete pravi ljubitelji da necete moci da spavate kad dobijete zelju da kupite neki satic.
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi