Cukarica jaka po ljubiteljima satova a i tetovaza!
Cukarica jaka po ljubiteljima satova a i tetovaza!
Veliki pozdrav svima!
Inače nisam se još predstavio i žao mi je al budem sad to učinio.
Zovem se Pero i dolazim s otoka Brača,znači dalmatinac sam.Mjesto se zove Pučišća poznato po Jadrankamenu,tako da sam i ja završio školu za klesara tehničara.Al od malih nogu sam ja tehničario po kući razbijajuć prvo satove a kasnije čak i popravljao al s lošom reputacijom jer su roditeljima bili stalno po glavi razbijeni satovi.
Od malih nogu nešto sakupljam tako da sam prvo počeo s numizmatikom papirnate i kovanice volim i još dan danas pribavim nešto nova napose mi je želja sakupit što više toga iz naših krajeva.Upravo ove dane čistim i vrlo uspješno stare novčiće iz rimskog doba.
Zatim sam skupljao i još imam telefonske kartice.Al prije neke četiri godine uhvatilo mene nešto i nabavih zamjenom vojnu Omegu đepnu s papirima vojnika i to me natjera da počnem s sakupljanjem đepnih satova a koliko sam uspio to budem već danas pokazao pokazavši svoju cijelu kolekciju na to već predviđeno mjesto.
Eto veliki pozdrav svima koji vole satove,i dalje želim svima bit na usluzi svojim malim znanjem o đepnim i vojnim satovima!
Lp!
Pozdrav svima, mislim da je vrijeme i da se i ja predstavim.
Zovem se Nedim, rodjen u Travniku, sada zivim i radim u Sarajevu.
Radim kao junior consultant u jednoj IT firmi i kao asistent na fakultetu.
Satovi su familijarno ''prokletstvo'' koje sam naslijedio
Dragi su mi ruski, ma koga lazem svi satovi. Izmedju ostalog volim dosta tehnicke gadgete (prokletsvo koje dolazi s poslom).
Nadam se da cemo se druziti dosta na ovom doista lijepom forumu
Pozdrav svima
Ja sam Radule od kude Niš, inače sam sociolog trenutno privremeno zaposlen. Imam više hobija od koijih bi izdvojio fotografiju, biciklizam, noževe i satove.
U posedu trenutno imam 10ak satova i u potrazi za novom idejom koji sat uzeti sledeći a da mi bude EDC za svaki dan i svaku upotrebu naiđoh na vaš forum.
To je ukratko o meni a ako vas što god zanima dodatno slobodno pitajte
dobro dosao
next year at this time I'll be a millionaire
Radule, dobro došao na portal i forum!
Fotografije su već primećene i jedna je već postavljena u tvom drugom postu. Super!
Pozdrav i užuvaj u društvu ljubitelja satova!
Pozdrav za Rasu!
Hvala na dobrodošlici
Pozdrav Vlado drago mi je da smo se sreli i na ovom forumu
Profesor sam u ekonomskoj skoli.Trenutno radim sa djacima sajmove virtuelnih preduzeca,a proizvod su bas satovi.Svratila sam da vidim ima li kakvih ideja za sajam...
Da li neko zna link sajmova sa satovima??
Srdacno svih pozdravljam!!
Pozdrav, koleginice. Ima nešto o tome na delu ovog foruma: Sajmovi satova
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi