Pozdrav anđela7 i dobrodošla. Ovo bi trebalo pomoći.
Pozdrav anđela7 i dobrodošla. Ovo bi trebalo pomoći.
Pozdrav Raso, po tvojoj slici QnQ-a rekao bih da smo se sretali i ranije. Posto sam imao prilike da se uverim u tvoja fotografska umeca, zelim da napomenem da ovde ima puno ljubitelja fotografije, pa ako si rad neke od njih mozes podeliti ovde
Uslikao, ovekovecio...
veliki pozdrav
Andjela7 dobro nam došla!
Iskreno se nadam da ćeš nakon tog projekta i dalje ostati sa nama da se družiš. Ili možda tvoji đaci, ako nas i oni zavole.
U svakom slučaju, od naših vrednih članova si već dobila korisne linkove ka nekim temama na našem forumu, a i van njega. Pogledaj pročitaj i ukoliko bude još nekih pitanja ili saveta tu smo. Portal je pun dobrih znalaca i ljubitelja satova.
Veliki pozdrav!
Pozdrav ljudi!
Dolazim iz Subotice,radim sa telefonima pa mi je to i racunari nekako na prvom mestu mada sam oduvek voleo i satove jer ih smatram jedinim pravim muskim nakitom. Trenutno nemam sat i razmisljam se da kupim uskoro nesto za sebe Razmisljao sam i ranije o tome ali eto mlad sam pa je novac uvek bio problem,no nebitno...
Zanimljiv je ovaj forum,nadam se da cemo se dobro druziti
Pozdrav Ivane, dobrodošao na portal ljubitelja satova!
Nadam se da ćeš uskoro pazariti jedan lep sat za sebe i da će naše druženje dugo trajati.
Pozdrav iz BiH. Nisam bas poznavatelj satova, ali moj stari je ljubitelj zidnih, ima ih po kuci od starih do..jos starijih :-). Javio sam se sa jednim pitanjem, pa ako neko zna, bio bih zahvalan. Pozdrav svima!
Ne znam da li na pravom mestu postavljam temu,ali svejedno....Iz Novog Sada, sam poceo sam da skupljam stare rucne i dzepne satove sredinom devedesetih,zatim sam napravio pauzu,skupljao stare automobile i sada ponovo obnovio moj prvi hobi.Zelim da pohvalim sajt i da se potrudim da dam doprinos za pocetak fotografijama mojih satova koje cu uskoro postaviti.
Vlado dobro nam došao!
Šta si radio sa starim automobilima? Sređivao ih?
Kako to da je prvobitan hobi preovladao? Predpostavljam da je najveći razlog prostor za čuvanje?
Nadam se dobrom druženju i očekujemo fotografije...
Veliki pozz!
Cao i dobro dosao, cekamo fotke
Pozdrav, Vlado, i dobrodosao!
Cekamo slike satova, a slobodno postavi i slike automobila, ima ovde dosta ljubitelja: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi