Dobro bre zivis u Ameriku i volis casio da gledas ili nosis ...i Kurcilo ovde mozes da gledas satove ali ne i da se zenis...
i dobro ti dosao Kurcilo
Dobro bre zivis u Ameriku i volis casio da gledas ili nosis ...i Kurcilo ovde mozes da gledas satove ali ne i da se zenis...
i dobro ti dosao Kurcilo
next year at this time I'll be a millionaire
Hajde kad sam već krenuo da lupam postove, da se i ovde predstavim: Dejan, u profesionalnom životu me okupira compliance, anti-corruption, fraud examination, a u privatnom životu sam kreativac amater, zaluđeni metalhead sa dooosta staža, sakupljač igračaka i latentni fanatik za japanskim automaticima
off
banovani ode, a nije Smizlo saznao ko je glavni ovde za... heheheheheeheh
next year at this time I'll be a millionaire
Ajde i ja kad su vec svi...
Zovem se Slobodan,23 god,Smederevo,apsolvent sam prava (jos 4 ispita).
Sportski sam tip,volim muziku (rock),citanje,satove,devojke...
Citam ovaj forum vec duze vreme,ali sam se prikljucio kada sam video da je ovde jako,jako veliki broj pametnih,kulturnih i obrazovanih ljudi i sto je svaka komunikacija na nivou.Pogotovo mi se svidja sto su svi dostupni za savet potpunim laicima za satove koji zele da kupe neki.Zaista mi se to dopada.
Ljubav prema satovima,kulturni ljudi i komunikacija na nivou su razlozi zbog cega sam ovde.
Zaista sve pohvale za forum i veliki pozdrav svima! :*
ajde i ja....
zovem se dalibor,profesija mi je da fatam ribe i igram poker.....
pozdrav za sve
^
Pecaros?
Pozdrav svim članovima foruma "Svet satova".
Dolazim iz Zagreba, veliki sam zaljubljenik u mehaničke satove.
Neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučio sam se registrirati.
I like it
Svima vama želim puno dobrih satova!
jozand,dobrodošao
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pridruzujem se dobrodoslici, jozand! Posto si ljubitelj mehanickih satova (a i vecina nas ovde je takodje), ako imas koji primerak - slobodno nam ga predstavi.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Bookmarks sajtovi